סצנת האירוח קבלה משנה תוקף בחסות הקורונה. למדנו שהבית יכול להפוך לזירת אירוח, מחבקת, משמחת ומעוצבת. אירוח הוא עולם ומלואו של ניחוחות, כלי הגשה, יין טוב ובעיקר מנות גדושות של אווירה. הנה הטיפים והסודות שאתם חייסים להכיר




איל בר, אדריכל, איל בר אדריכלים

מעדיף חלל מבושם בעדינות. נותן תחושת נינוחות. חשוב לו מאוד שהדברים יוגשו בכלים אסתטיים ולא יומיומיים. מעדיף לרוב בקבוק של יין איכותי שמונח על השולחן. לא מוותר על מפה, פרחים ומפיות מעוצבות.
הדס רוט (מעצבת פנים ) ושירה מוסקל (אדריכלית), הלל אדרכילות

אם הניחוח איכותי, חלל מבושם עושה מבחינתן את כל ההבדל. כשמדובר בסרביסים הן אוהבות שילובים מעניינים. לא חייב להיות סט. כן חייב להיות יפה ומעוצב. בקבוק יין במרכז השולחן, נראה להן נכון. פלייסמטים על השולחן מספיקים להן והן לא זזות בלי מפיות מעוצבות.
חנהל'ה אטינגר, חנהל'ה make your dreams happen

כשמדובר בבישום החלל היא מעדיפה נייטרלי, בלי התחכמויות. משוגעת על סרביסים וכשמדובר בבקבוק היין שיוגש, היא עוטפת אותו בהתאמה לקונספט של השולחן הערוך, בהתאם לסגנון הארוחה והכלים. מתקבלים אצלה בברכה גם מפה, פלייסמט, או מה שביניהם, תלוי באופי השולחן המעוצב. ומפיות מעוצבות הן חובה מבחינתה.
עדי אדליס, מעצבת פנים לסקטור הפרטי והמסחרי, מתמחה בתכנון משרדים וחללי עבודה

מקפידה על חלל מבושם. זו יכולה להיות קטורת משובחת מיפן, נרות מבושמים או דפיוזר. משוגעת על סרביסים. מתחילה מרעיון וקונספט ומשם מגזימה. יש לה אוסף של פמוטים ונרות מכל העולם, וכן כלי הגשה מיוחדים. כמות בקבוקי היין שזורמת אצלה בזמן האירוח לא מאפשרת לעצור ולמזוג לדיקנטר כל אחד מהם. ברור שגם על מפיות היא לא מוותרת, הן חלק מעיצוב השולחן והזדמנות נוספת לשלב טקסטורה מעניינת או טאץ' של יוקרה.
עודד אלוני, מעצב פנים, עודד אלוני אדריכלות ועיצוב פנים

חלל מבושם עושה את כל ההבדל, כשמדובר בניחוח איכותי. חסיד של שמנים אתריים ושמנים למבער. מעדיף בדרך כלל אקליפטוס וריחות אקזוטיים. כשמדובר בסרביסים, מה שיוצא הוא מרוצה. לא סובל רשמיות ולכן מוותר גם על המפה. בארוחה הוא יגיש 2-3 בקבוקי יין מהמועדפים (פלטר או קסטל). אה... והוא לא זז בלי מפיות מעוצבות.