לאחר עונה קשה היה ברור שריאל מדריד תעבור קיץ עמוס מאוד. על כל חתימה של שחקן חדש מגיעה כמובן גם הצגתו באצטדיון הסנטיאגו ברנבאו וכל הצגת שחקן היא אירוע בפני עצמו. היום (שלישי) רודריגו, שחתם אצל ה'בלאנקוס' כבר לפני שנה קיבל את תשומת הלב. החלוץ הברזילאי בן ה-18 שנקנה מסנטוס תמורת כ-45 מיליון יורו.
רודריגו אמר בטקס: "תמיד דיברתי על לשחק בריאל, אבל אם אני צריך לשחק בקבוצת המילואים, אין לי בעיה עם זה. אני רוצה להודות לאלוהים, למשפחה שלי ולנשיא על האמון בי. אני מקווה שאגרום להם הנאה. תמיד עקבתי אחריו. הוא היה ברקע בפלאפון שלי ועכשיו אני אוכל לשחק איתו, עם בנזמה ועם ויניסיוס".
נשיא ריאל, פלורנטינו פרס: "אתה אחד הכוכבים העולים של ברזיל והגעתי לאצטדיון שבו האוהדים יתמכו בך. ההורים שלך יודעים שנלחמת כדי להגיע לכאן. ברוך הבא לבית שלך, ברוך הבא לריאל מדריד".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו