סלט כבדים | צילום: גיל אבירם להפקת יקב טורא

סלט הכבדים שיפתיע את כולם

קחו 120 גרם כבדים, תוסיפו להם את יתר הרכיבים שמופיעים במתכון הזה – וגלו עד כמה הסלט הזה עושה את העבודה בלי מאמץ רב

סלט הכבדים הזה לא דורש עבודה רבה, וזה חשוב – כי בואו נודה, לרובנו אין כוח להתאמץ כשאנחנו עושים על האש. אבל עם קצת עבודה, אין לנו ספק שגם אתם תרגישו בסופו של דבר כאילו גיליתם לחבורה שלכם את אמריקה.

מצרכים לסלט כבדי עוף:

  • 120 גרם כבדים נקיים
  • 100 גרם ארוגולה
  • 10 גרם עלי סלרי מופרדים
  • 5 גרם עלי כוסברה מופרדים
  • 5 גרם עלי נענע מופרדים
  • 10 יחידות ענבים שחורים חצויים
  • שן שום אחת מגורדת
  • לימון, שמן זית, מלח – לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. ערבבים בקערה את כל העלים, הענבים, שום ומתבלים בשמן זית, במלח ובלימון לפי הטעם.
  2. את הכבדים מעלים על המנגל. כשמוכנים, מניחים על הסלט.

המלצה להתאמת יין: הרטלנד טורא 20. יין בעל ארומות פרי אדום בשל, וניל וציפורן. בפה שזיף ושוקולד עם סיומת אספרסו ארוכה. זהו יין עגול, מאוזן ונעים לשתייה, המתאים הן לארוחות קלות והן לכבדות, וישלים את סלט הכבדים בצורה אידיאלית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...