איך להכין את הסטייק המושלם?

שף הבית של "בלדי" חשף על הגריל את הסודות למנגל המושלם, וגם ענה לשאלה הקשה האם בשר טרי עדיף על קפוא • צפו

יום העצמאות עוד רגע כאן, ואיתו המוני ישראלים שייצאו לחגוג בפארקים ובצמתים. החגיגה האולטימטיבית, לצד הופעות של אמנים בערים השונות, היא המנגלים מלאי הבשר המזוהים כל כך עם חגיגות יום העצמאות. 

צילום: גיל קרמר

לכל אחד יש את השיטה שלו לבשר המושלם על המנגל, את הסוד הקטן שלו וכולם בטוחים שהם המומחים הגדולים. כדי לדעת מי באמת צודק, איך עושים את הסטייק המושלם ומה הטעויות הגדולות שכולנו עושים על המנגל, תפסנו את השף קוקי אבוטבול, שף הבית של רשת "בלדי" שחשף את הסודות שלו למנגל המושלם תוך שהבשרים נעשים על הגריל באדיבות כרמל דיירקט.

ישנה סברה בקרב קרניבורים שבשר קפוא הרבה פחות טוב מבשר טרי. על השאלה הזאת השיב השף קוקי אבוטבול והפתיע כשאמר: "בארץ אין הבדל בין בשר טרי לבשר קפוא, צריך להפשיר את הבשר בצורה הנכונה ובכך יהיה ניתן ליהנות ממנו בצורה מקסימלית מבלי לשלם סכומים גבוהים על בשר טרי כשהתוצאה הסופית תהיה אותו הדבר".

אז רגע לפני שאתם יוצאים לקנות את הנתחים האהובים עליכם, אמצו את הטיפים שייהפכו את המנגל שלכם למושלם. בתיאבון!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...