ספריבס טלה בסויה ודבש של שאול בן אדרת | צילום: שרית גפן

ספריבס טלה בסויה ודבש של השף שאול בן אדרת

נתח שלם או פרוס לרצועות של ספריבס טלה, דבש, שום ושמן זית - מתכון מושלם באדיבות מסעדת "התרנגול הכחול"

מצרכים ל-4 מנות:

  • 1.2 ק"ג ספריבס טלה – נתח שלם או פרוס בין הצלעות
  • 4 כפות שמן זית
  • 4 שיני שום קלופות ופרוסות
  • 4 עלי דפנה
  • 1/4 כוס מים
  • 1/4 כוס סויה
  • 2 כפות דבש
  • 1/2 כף פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה:

  1. להכין מרינדה עם כל המצרכים ולהשרות את הצלעות למשך ארבע שעות במקרר.
  2. להעביר לתבנית עם כל נוזלי המרינדה לכסות בנייר כסף ולבשל בחום של 170 מעלות למשך שעה וחצי.
  3. 10 דקות לפני הגשה יש להוריד נייר כסף ולהעלות לחום של 200 מעלות כדי לשזף את הבשר.

הגשה:
לפזר בוטנים מלוחים קצוצים ולהגיש לצד אורז וסלט עלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...