מצרכים ל-4 מנות:
- 1.2 ק"ג ספריבס טלה – נתח שלם או פרוס בין הצלעות
- 4 כפות שמן זית
- 4 שיני שום קלופות ופרוסות
- 4 עלי דפנה
- 1/4 כוס מים
- 1/4 כוס סויה
- 2 כפות דבש
- 1/2 כף פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
- להכין מרינדה עם כל המצרכים ולהשרות את הצלעות למשך ארבע שעות במקרר.
- להעביר לתבנית עם כל נוזלי המרינדה לכסות בנייר כסף ולבשל בחום של 170 מעלות למשך שעה וחצי.
- 10 דקות לפני הגשה יש להוריד נייר כסף ולהעלות לחום של 200 מעלות כדי לשזף את הבשר.
הגשה:
לפזר בוטנים מלוחים קצוצים ולהגיש לצד אורז וסלט עלים.