קבב טורקי של שף יוסי שטרית | צילום: אסף קרלה

קבב טורקי של שף יוסי שטרית

מתכון לקציצות קבב עסיסיות מבשר טלה ועגל, פלפלי שושקה אדומים בתיבול טורקי של שף יוסי שטרית

החומרים:

  • 1 ק"ג בשר טחון, טלה מעורב עם עגל
  • 2 פלפלי שושקה אדומים מתוקים
  • 2 בצלים לבנים
  • 2 כפות סומאק אדום
  • 1/2 כפית מלח
  • מעט פלפל

אופן הכנה:

  1. צולים על גריל את הפלפלים והבצלים עד השחמה, מקלפים וקוצצים דק־דק.
  2. מערבבים יחד את כל המרכיבים והתבלינים לתערובת אחידה - גם כאן רצוי לתת לתערובת הבשר לנוח במקרר לפחות חצי שעה לפני יצירת הקציצות.
  3. מקבבים את התערובת על שיפודי ברזל - רצוי לבצע את הפעולה יום לפני ולהשאיר את הקבבים במקרר ללילה.
  4. אחרי לילה במקרר צולים על הגריל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...