קל, פשוט, צבעוני וטעים: מתכון לקרפצ'יו סלק

למה שווה להכין את המנה הזו לארוחת החג? מהסיבה הפשוטה שהמאמץ הוא מינימלי ועם קצת השקעה, השבחים שתקצרו עליה יימשכו עד שלב הקינוחים • השף רונן ורה מנדב לנו את המתכון הקליל שלו לקרפצ'יו סלק

קרפצ'ו סלק, רונן ורה, צילום: יחצ לימור כרסנטי

מרכיבים:
5 סלקים טריים
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות מיץ לימון סחוט
2 שיני שום פרוסות
גרגרי מלח גס אטלנטי
כף פיסטוקים טחונים

אופן הכנה:
1. חותכים את הסלקים דק-דק עם מנדולינה או עם סכין. שמים בקערה ויוצקים על הסלקים
2. שמן זית, חומץ, לימון, מערבבים הכל ביחד ומניחים כמה שעות בצד. כך שהטעמים נספגים.
3. לפני ההגשה, מסדרים על הצלחת, מפזרים את גרגרי המלח הגס, שיני השום והפיסטוקים הטחונים ומגישים לשולחן.
בתיאבון וחג שמח!

באדיבות השף הפרטי רונן ורה
אינסטגרם
פייסבוק

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר