גלידה בלחמנייה? ה"מגנום בר" חוזר

רגע לפני ש"גלידת שטראוס" תגיע עם הפופ אפ המסורתי לנמל תל אביב, טעמנו את מגוון השלגונים החדש לקיץ 2019

הקיץ כבר מאוד כאן, ולשורת הבעיות של הקיץ, החום, הלחות, המדוזות ובגד הים שלא עולה, מצטרפים אחד היתרונות הגדולים שלו: ארטיקים, קרטיבים וגלידות.

צילום: משה בן שמחון // עריכה: עדן בראל

ה"מגנום בר" של "גלידת שטראוס" בנמל תל אביב הפך כבר למסורת מפוארת של יותר מעשור, במסגרתה נמכרים השלגונים של מגנום עם מגוון תוספות מושחתות וחלומיות. 

שנייה לפני שהאירוע מתחיל, הגענו לנסות את מגוון השלגונים החדש לקיץ 2019, בהם מגנום בלחמניית חלב, מגנום לימון וקדאיף ומגנום שוקולד בקרפ עם רוטב שוקולד. 

מיכל תמרי, מנהלת שיווק בגלידת שטראוס, אמרה ל"ישראל היום": "חשבנו על טעמים מיוחדים ולא שגרתיים שיהפכו את האירוע למשהו מיוחד, כמו שאנחנו עושים בכל שנה. אנחנו מזמינים את הציבור לבוא בהמוניו לחנות הפופ-אפ בנמל תל אביב וליהנות איתנו מחוויה מושחתת וטעימה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר