עוגת מוס גבינה ופירות אדומים
מצרכים:
לקראמבל ללא גלוטן:
- 100 גרם חמאה רכה
- 100 גרם אבקת שקדים
- 70 גרם סוכר דמררה
- קורט מלח
למוס גבינה:
- 4 גרם ג'לטין
- 20 מ"ל מים קרים
- 500 גרם שמנת מתוקה
- 500 גרם גבינת שמנת
- 1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם)
- 120 גרם סוכר
- 30 גרם אינסטנט פודינג וניל
להגשה:
- פירות אדומים - תותים, פטל ואוכמניות
אופן ההכנה:
- מכינים את הקראמבל: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה הרכה יחד עם הסוכר. מוסיפים את אבקת השקדים ומערבבים לאיחוד.
- מפזרים בתבנית תנור מכוסה נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, במשך 15-20 דקות או עד שהקראמבל שחום.
- מכינים את מוס הגבינה: ממיסים את ג'לטין במים ומקררים עד להתייצבות.
- בקערת מיקסר שמים את השמנת המתוקה, גבינת השמנת, השמנת החמוצה, הסוכר והפודינג וניל ומקציפים לקצפת יציבה.
- ממיסים את מסת הג'לטין ומוסיפים לתערובת. מערבבים עוד 20 שניות לאיחוד.
- מסדרים את הקראמבל בתבנית או בכלי הגשה. יוצקים את המוס מעל שכבת הקראמבל ומקררים במקרר עד להתייצבות מלאה.
- מכסים את שכבת מוס הגבינה בפירות אדומים ואוכמניות.
למעבר לכתבה המלאה - מתכוני קינוחים כשרים לפסח של יוסי שטרית
כלים: קסטרו הום - CASTRO HOME
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו