עוגה בחושה לפסח , אסף קרלה
עוגה בחושה לפסח | צילום: אסף קרלה

זאת העוגה הבחושה הכי טעימה שיש - והיא כשרה לפסח

יוסי שטרית מוכיח שדווקא האתגר בהכנת קינוחים ללא חמץ, זה המקום להיות יצירתיים, קחו לדוגמא את העוגה הפשוטה והמושלמת הזאת • מתוך מדור הקינוחים המיוחד שלו לפסח

עוגה בחושה שקדים, קוקוס ושוקולד

מצרכים:

  • 250 גרם אבקת שקדים (או קמח שקדים)
  • 250 גרם קוקוס
  • 250 גרם חמאה מומסת
  • 8 ביצים
  • 1/2 1 כפיות אבקת אפייה
  • 360 גרם סוכר
  • קורט מלח
  • 250 גרם שוקולד מריר, מומס

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. במיקסר מקציפים את הסוכר והביצים לתערובת תפוחה.
  3. מוסיפים את החמאה המומסת והמלח ומערבבים קלות רק עד לאיחוד.
  4. מוסיפים את השקדים הטחונים והקוקוס ומערבבים לאיחוד.
  5. מוסיפים לקערת השוקולד המומס שליש מהתערובת ומקפלים.
  6. יוצקים לתבנית את שתי הקערות ומערבבים למעין דוגמת "שיש".
  7. אופים בתנור כחצי שעה או עד שקיסם יוצא יבש.

למעבר לכתבה המלאה - מתכוני קינוחים כשרים לפסח של יוסי שטרית

כלים: קסטרו הום - CASTRO HOME

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר