ברשת מאפה נאמן, בניצוחה של הקונדיטורית מימי נאמן שייך, כבר מתכוננים לט"ו בשבט, עם קולקציה חגיגית וטעימה במיוחד.
אנחנו באופן אישי לא עמדנו בפני עוגיות האגוזים הנפלאות האלו - עוגיות בריאות שמורכבות משקדים וגרעינים עם סילאן, וכבר השגנו לכם את המתכון.
עוגיות פיצוחים ללא קמח
מצרכים:
- 1 כוס שקדים מולבנים פרוסים, לא קלויים
- 1/2 כוס גרעיני דלעת לא קלויים
- 1 כוס גרעיני חמנייה לא קלויים
- 1/2 כוס שומשום
- 2 חלבוני ביצה
- 1/2 כוס זרעי פשתן
- כף סילאן טבעי
- 4 כפות סוכר
אופן ההכנה:
- מחממים את התנור (לא טורבו) ל-180 מעלות.
- יוצקים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים היטב.
- מרפדים תבנית עם נייר אפייה ובעזרת שתי כפות מסדרים את העוגיות בתבנית עם מרחק ביניהן.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-20 דקות.
- לאחר 20 דקות מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות לעוד כשעה או עד שהעוגיות מקבלות צבע שחום יפה.
מומלץ לשמור בכלי אטום.