קראנצ'יות, קלות ובלי קמח: אלו העוגיות הכי מפתיעות בעולם

ברשת מאפה נאמן מתחילים להתכונן לט"ו בשבט ואנחנו מאמצים את עוגיות הפיצוחים שלהם כבר מעכשיו

עוגיות פיצוחים משגעות. צילום: מאפה נאמן סטודיו

ברשת מאפה נאמן, בניצוחה של הקונדיטורית מימי נאמן שייך, כבר מתכוננים לט"ו בשבט, עם קולקציה חגיגית וטעימה במיוחד. 

אנחנו באופן אישי לא עמדנו בפני עוגיות האגוזים הנפלאות האלו - עוגיות בריאות שמורכבות משקדים וגרעינים עם סילאן, וכבר השגנו לכם את המתכון. 

עוגיות פיצוחים, צילום: סטודיו מאפה נאמן

עוגיות פיצוחים ללא קמח

מצרכים:

  • 1 כוס שקדים מולבנים פרוסים, לא קלויים
  • 1/2 כוס גרעיני דלעת לא קלויים
  • 1 כוס גרעיני חמנייה לא קלויים
  • 1/2 כוס שומשום
  • 2 חלבוני ביצה
  • 1/2 כוס זרעי פשתן
  • כף סילאן טבעי
  • 4 כפות סוכר

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור (לא טורבו) ל-180 מעלות.
  2. יוצקים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים היטב.
  3. מרפדים תבנית עם נייר אפייה ובעזרת שתי כפות מסדרים את העוגיות בתבנית עם מרחק ביניהן.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-20 דקות.
  5. לאחר 20 דקות מנמיכים את חום התנור ל-100 מעלות לעוד כשעה או עד שהעוגיות מקבלות צבע שחום יפה.
    מומלץ לשמור בכלי אטום.
חג שמח!, צילום: יח"צ מאפה נאמן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר