האביב כבר כאן, ומי מאיתנו לא רוצה בתקופה הזאת ליהנות ממאכלים מרעננים? לרגל העונה שאנחנו כל כך אוהבים, שיתפה אותנו חלי ממן, בעלים של רשת תמיכה לאורח חיים בריא, במתכון לסלט אביבי ומזין עם שומר וסלרי.
מרכיבים:
- 1 שומר גדול פרוס דק או לקוביות
- שורש סלרי חתוך למקלונים דקים או לקוביות
- צרור פטרוזיליה קצוצה (ניתן להחליף בשמיר או בכוסברה)
- חצי ראש ברוקולי טרי בגודל בינוני חתוך לפרחים קטנים
- חצי פלפל ירוק חתוך לקוביות
- חצי גמבה אדומה חתוכה לקוביות,
- קוביות אבוקדו (לא יותר מחצי)
- נתח גבינה חצי רכה עד 5% כמו פטה או בולגרית
- מלפפון חתוך לקוביות
- גזר בגודל קטן חתוך לקוביות
- מיץ לימון
- כפית שמן זית
- מלח ופלפל שחור גרוס
- חופן גרעיני דלעת קלופים (אפשר לקלות מעט במחבת יבשה)
הוראות הכנה:
- מניחים בקערה את הרכיבים.
- מערבבים היטב בידיים, מתבלים עם פלפל ומלח, ומתקנים תיבול בהתאם לצורך.
- לפני ההגשה, מקשטים את הסלט עם גרעיני דלעת.