לרגל יום העצמאות האמריקאי שחל אתמול בתאריך 4 ביולי, השף הראשי של רשת מסעדות ההמבורגר "פריז טקסס", ערן בכור, הסכים לחשוף את המתכון הסודי למנת נאגטס עוף. הנה כל הטיפים לאופן בו ניתן להכין את המנה גם בבית.
מתכון לנאגטס עוף של פריז טקסס
רכיבים
לתערובות העוף בבלנדר:
500 גרם חזה עוף
1 כפית אבקת שום
1 כפית אבקת בצל
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן טחון
למעטפת הנאגטס
1/2 כוס קמח לבן מנופה
1/2 כוס קורנפלור
1 ביצה
1 כפית מלח
1 כוס סודה / אפשר להחליף לכוס בירה ככה לנאגטס לגדולים J
1 כפית חרדל חלק
אופן ההכנה
נחתוך את העוף לקוביות קטנות או רצועות - מה שנוח לכם.
את העוף יש להכניס עם כל התבלינים למעבד מזון ולטחון עד אשר מתקבל ממרח אחיד (בערך כדקה).
נפרוס נייר אפייה גדול ונעשה צורות של נאגטס או כל צורה אחרת לבחירתכם. (הרטיבו מעט את הידיים לקבלת תוצאה טובה יותר וכך תמנעו מהבלילה להידבק).
נכניס למקפיא כשעה ובזמן הזה נכין את בלילת הטמפורה שלנו בערך כ-15 דקות לפני שנוציא מהמקפיא את העוף.
בקערה גדולה נערבב את כל רכיבי המעטפת טמפורה יחד.
בקערה נפרדת נשפוך מעט קמח וקמצוץ מלח, נחמם סיר עם שמן שאליו הנאגטס יוכל להיכנס במלואו.
בשלב הראשון נטבול את הנאגטס שהוצאנו מהמקפיא בקערת הקמח בשלב השני בתערובת הטמפורה והשלישי והאחרון שירות לשמן הרותח (מבעבע).
כשהנאגטס נעשה שזוף קלות נוציא מהשמן, נניח על רשת צינון.
בתיאבון!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו