מומחה הבשרים, ראובן מייסלוס, שיתף אותנו במתכון המעולה שלו לרוטב צ'ימיצ'ורי ארגנטינאי והוסיף כמה טיפים חשובים. תהנו!
מתכון לרוטב צ'ימיצ'ורי של ראובן מייסלוס
רכיבים
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
1 בצל סגול קטן
1 גמבה אדומה
1 פלפל חריף
חצי ראש שום קלוף
כף מלח
כף פלפל
1/2 כוס חומץ תפוחים
½ כוס שמן זית
אופן ההכנה
מכניסים לבלנדר פטרוזיליה, כוסברה, בצל, גמבה, פלפל חריף, שום, מלח, פלפל וחומץ.
טוחנים בבלנדר כדקה.
יוצקים לקערה ומוסיפים את שמן הזית.
מערבבים היטב והרוטב מוכן.
הטיפים של מייסלוס:
- עדיף להכין לפחות יום מראש כדי שהטעמים יתחברו טוב יותר.
- ניתן לשמור בקירור או להקפיא במנות.
- אפשר להוסיף גם אורגנו, בזיליקום, לימון ונענע אם רוצים לשחק עם הטעמים.
- הרוטב מצוין לעופות, סטייקים, דגים, בשר, וכבש.