מרכיבים ל-6 מנות:
250 גרם צוואר וואגיו
500 גרם מכסה אנטריקוט וואגיו
250 גרם שפונדרה ווגיו
טוחנים את הבשרים יחד בטחינה גסה עם:
1/2 כף מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור דק
1 כף רוטב וורצ׳סטר טבעוני
אופן ההכנה
1. מערבבים את הבשר עם התבלינים, ולשים היטב במשך, לפחות 5 דקות.
2. יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ, מומלץ להשתמש ברינג או קערה לעיצוב השוליים.
3. נותנים לקציצות להתגבש במקרר.
4. מכינים על מחבת חמה מאד, או על המנגל. עד לצלייה למידת העשייה הרצוייה.