ההמבורגר של בלאק איירון | צילום: אסף קרלה

כך תכינו את ההמבורגר של "בלאק איירון"

פרויקט "ההמבורגר שלי" לכבוד יום ההמבורגר הבינלאומי • אתי וירון ישפה, בעלי המסעדה משוק מחנה יהודה בירושלים, חושפים את המתכון לקציצה שלהם

מרכיבים ל-6 מנות:
250 גרם צוואר וואגיו
500 גרם מכסה אנטריקוט וואגיו
250 גרם שפונדרה ווגיו
טוחנים את הבשרים יחד בטחינה גסה עם:
1/2 כף מלח דק
1/2 כפית פלפל שחור דק
1 כף רוטב וורצ׳סטר טבעוני

אופן ההכנה
1. מערבבים את הבשר עם התבלינים, ולשים היטב במשך, לפחות 5 דקות.
2. יוצרים מכל הכמות 6-8 כדורים, ומעצבים אותם לקציצה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ, מומלץ להשתמש ברינג או קערה לעיצוב השוליים.
3. נותנים לקציצות להתגבש במקרר.
4. מכינים על מחבת חמה מאד, או על המנגל. עד לצלייה למידת העשייה הרצוייה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...