חג פורים הוא חג להגזמות פרועות ולשחיתות, ולכן לא היה טבעי יותר מהגעה לנונונו בתל אביב של שף גיא גמזו, שערכה תחרות אכילה פרועה באווירה פורימית ברחוב הרצל שבתל אביב.
צילום: גיל קרמר
את התחרות הנחה היוטיובר וכוכב הרשת בתחום האוכל, גל זהבי, שעודד, בעזרת שילוב של הומור סרקזם וצרור כוסברה, את הזללנים הצעירים להפגין כישורי אכילה ולהגיע לתוצאות מרשימות.
בעוד סקרנים התאספו מהרחוב לצפות במחזה הצבעוני, הדבר המעניין באמת ניצב על מגשי ההגשה. כל מתחרה קיבל שמונה מנות לבחירתו, מתוך התפריט של המסעדה.
הנונונו מתהדרת בסנדוויצ'ים המושחתים בעיר, שמורכבים מלחם חלב טרי וקלוי ותוספת נדיבה במיוחד. בין המנות שהוגשו במסגרת התחרות היו סנדוויץ' בקר מפורק עסיסי ומתקתק, כריך עוף מטוגן ברוטב ברביקיו ומנת הדגל,- כריך מק אנד צ'יז, מקרוני מבושל ברוטב גבינה כתומה.
חשבתם שפחמימה בתוך פחמימה לא הולך יחד? תתפלאו. מתוך תחושת שליחות ואחריות החלטנו לטעום מכמה שיותר מנות, בהן הקינוח שמציעים בנונונו, לחם חלב במילוי קרם מסקרפונה וקולי פירות יער. התוצאות לפניכם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו