לרגל תחילת השנה האזרחית החדשה, החלטנו להיזכר ברגעים המתוקים והטעימים ביותר, וגם בטעמים המיותרים והפחות טובים שהיו לנו השנה במוצרים החדשים שהגיעו לשולחננו. מיטב הטועמים ויתרו השנה על הדיאטה ועל ספירת הקלוריות כדי שאתם תוכלו לדעת מה כדאי לאכול ועל מה כדאי לוותר, עכשיו הם סוגרים חשבון.
ההצלחות של השנה
מקדונלד'ס טבעוני
רשת מקדונלד'ס נכנסה באיחור רב לתחום ההמבורגרים הטבעוניים, זאת לאחר שרשתות מקומיות מציעות גרסאות שונות מזה זמן רב. עם זאת, מדובר במהלך חשוב מאד לרשת המבורגרים גדולה עם פריסת סניפים רבה.
הקציצה שפותחה על ידי מקדונלד'ס גרמניה בשיתוף נסטלה הינה קציצה דקה בהשוואה לשאר הקציצות, אך גם מאוד עסיסית, עשירה בטעם ולא שמנונית. הטועמים ציינו שלא הייתה תחושה של טעם לוואי או כבדות כמו שמרגישים לעיתים אחרי שאוכלים המבורגרים טבעוניים.
היום, ההמבורגר הטבעוני מוצע ב-40 סניפים של הרשת, ואנחנו מקווים שהפריסה תושלם לכל סניפי הרשת.
גמדים עם ירקות
רוב ההורים מכירים את הסיטאוציה לפיה אנחנו מנסים לתת לילדים לאכול משהו בריא בעוד שהם רוצים בדיוק ממתק עמוס בסוכר. גמדים של שטראוס מעדנים השיקו לאחרונה מעדנים עם שילוב של ירקות וחצי כפית סוכר למנה, ככה אנחנו גם מרוויחים גם את ההנאה של המעדן וגם משלימים לילדים צריכה של ירקות כדוגמת גזר וסלק. במקרה הזה אכן הצליחו בשטראוס בגדול, מרמת החשיבה ועד לטעם הסופי.
ביסלי וואסבי
מה רבה היתה ההתרגשות שהגיח למערכת טעם הוואסבי.. ביסלי הוואסבי נראה כמו ביסלי גריל אבל גדול יותר, מה שכבר התחיל טוב. בהתחלה הטועמים אמרו שהם לא מבינים מה הם אוכלים, אבל אחרי הביס יש עקצוץ עדין ונעים על הלשון. הטעם מורגש ולא משתלט לחלוטין על הביסלי. זו הייתה טעימה בה לא היה מישהו אחד מכל חברי המערכת שלא ביקש עוד ואנחנו מאתגרים את אסם למצוא את הטעם המגניב ל-2020.
דנונה פרו של שטראוס ומוצרי גו של תנובה
אמנם מדובר בשתי חברות מתחרות, אך המוצרים המועשרים בחלבון עונים על הביקוש למוצרים עם כמות חלבון גבוה. מדובר באחת הקטגוריות הצומחות ביותר בתחום המזון לאור העובדה שאנשים שומרים היום יותר על אורח בריא ועושים כושר גופני. לאורך השנה, הטועמים שלנו טעמו ואהבו את מגוון החידושים בתחום.
במבה קשיות נוגט של אסם
תראו לנו אחד שלא מתלהב מחידוש של במבה. רק השנה לראשונה, ממש כמו טים טם, ניתן לשלב את החטיף בשתייה חמה, שוקו או קפה. בטעימה נרשמה התרגשות גדולה, כשהכנו שוקו חם וטעמנו. הטועמים נחלקו לשניים, היו שאמרו שמדובר בגימיק נחמד אבל לא יעיל, ואת הבמבה שלהם הם אוהבים ללא משקה חם ליד כי זה פשוט לא הולך יחד, אך הרוב שאלו איך לא חשבו על זה קודם.
האכזבות של השנה
יופלה עם קש
מצד אחד מדובר בטעמים כיפים וטעימים, ולא על זה אנחנו מלינים. ביופלה חשבו על צריכה נוחה לדרך אבל התעלמו מאחת המגמות הבולטות השנה, שמירה על איכות הסביבה והמודעות לנזקי הקשים. רבות דובר על נזקים אלה ועל צמצום הצריכה של קשים. למרות זאת, החליטו ביופלה להשיק מוצר שהצריכה היא אכן נוחה אבל האריזה נזרקת לאחר השימוש ולכן מדובר במוצר מיותר לחלוטין.
בשורה התחתונה: אחלה טעמים, רצוי לוותר על הקש.
כריות מג'יק דאסט
מדובר במטחנה המאפשרת להכניס את דגני הבוקר הפופולאריים כריות, לטחון לאבקה ולפזר מעל כל מאכל. לדעתנו המוצר מיותר ולא ברור למה הומצא, כשמעבד מזון יעשה את אותה התוצאה. נשמח להכיר את מי שקנה את המוצר הזה.
קבנוס סטיקס בסגנון סיציאליאני ובסגנון מקסיקני של זוגלובק
רבים מאיתנו נחשבים לחובבי קבנוס אבל אנחנו חייבים להודות שמשהו בחיבור בין הטעם המקסיקני והסציליאני לא עבד. אנחנו מחכים לטעמים מוצלחים יותר במהלך השנה הבאה.
עוגת יום הולדת של מילקי
רגע לפני סיום חגיגות ה-40 למילקי, השיקה שטראוס בחודש אוקטובר האחרון את "מילקי עוגת יום הולדת", עוגה בטעם שוקולד עם קרם בטעם וניל, קרם שוקולד ושבבי שוקולד מריר. הטועמים ציינו כי טעמה של עוגת היום הולדת לא דומה כלל לטעמו של מעדן המילקי המוכר. אנחנו מעדיפים שעוגה תמשיך להיות עוגה ומילקי ימשיך להיות מילקי, ברור?
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו