זה אולי נראה לכם רחוק, בין יום גשום אחד למשנהו, אבל קיץ 2020 מתקרב אלינו בצעדי ענק וזו בדיוק הסיבה שבגינה התכנסנו להכיר, לדגום ולטעום את כל הגלידות החדשות של גלידות שטראוס מבית יונילוור שיכבשו אותנו בקיץ הקרוב. מבין לא מעט מוצרים חדשים, מי שאמור לבלוט הוא המגנום החדש, טבעוני וכשר. פיתוח חדשני ישראלי שיצר מוצר שמאוד אהבנו סך הכל, לצידו טילוני קליק צבעוניים, פיינטים של פסק זמן, שלגוני פרי חדשים וקולקצייה חדשה עבור הילדים.
מגנום, אותו מגדירים בשטראוס כ"אצולת הגלידה", מתחדש בכל עונה מחדש כאשר הפעם יצטרף טעם מפתיע לסדרת "מגנום דאבל" - דאבל דבש שקדים וטעם נוסף - קרמל מלוח. בעוד חודשים ספורים יגיע אל המקררים גם המגנום הטבעוני, בטעם עשיר של שוקולד מריר.

צילום: נואל אזגורי
שלושה מוצרים מפנקים חדשים הם טילוני קליק, שמעבר לטעמם גם יהוו אטרקציה עבור חובבי צילום האוכל, עם גביעי ופל בצבעי ורוד, צהוב או חום - בהתאם לטעמי הקליק. עוד עתידים להגיע שלושה פיינטים חדשים של גלידת פסק זמן בגרסה משפחתית, בכולם אותה גלידת פסק זמן מוכרת כשמעל דיסק שוקולד חלב איכותי.
בפן הבריאותי ישנם לא מעט חידושים, בראשם, לראשונה, גלידה של המותג סולרו העשויה מ-100% פרי, פריצת דרך ישראלית, ללא סוכר ותוספות. תחת המותג יצאה גם גלידה חדשה המכילה 35% וטעמו סורבה תות ושוקלד לבן.
בקטגוריית הילדים מציעה החברה שלושה מוצרים חדשים שעיקרם הוא שהם ללא "מדבקות ליצמן", כלומר ללא סימון אדום. שלגוני נינג'ה ישראל ופרוזן 2 הכוללים הפתעה בכל אריזה. המותג ננסים בגרסה יחסית בריאה ומותג חדש בשם "קרצופים", מיני קסטה העשויה מביסקוויט פתיבר וגלידת תות בננה.

צילום: גיל קרמר
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו