איך אפשר לקיים כנס אפייה וקונדיטוריה דרך מסכים? כבר בשבוע הבא נגלה את התשובה. כנס האפייה הוירטואלי הראשון בישראל יצא לדרך בשבוע הבא ויקחו בו חלק קונדיטורים מקומיים בכירים לצד קונדיטורים מפורסמים מהעולם. את הכנס הייחודי, שהיה אמור להתקיים תחילה בגני התערוכה ובמקום ייערך באפליקציית זום, הפיקו הקונדיטורית יאנינה מירסקי ודרור כהן, בעל המגזין הקולינרי "בייקרי 365".
בסדנאות ילמדו הקונדיטורים להכין קינוחי פרווה לחג, עוגות מקושטות, אפייה טבעונית, אפיית לחם, קינוחים, שוקולדים - ובנוסף תתקיים הרצאה של גל בן זאב על צילום וסטיילינג קולינרי.
בכנס יתארחו קונדיטורים ואופים לצד אושיות אינסטגרם שיאפו בשידור חי , חלקם מתוך ביתם וחלקם מהסטודיו של יאנינה בכפר סבא. מדובר, בשורה התחתונה ביומיים של למידה לצד היכרות עם האנשים שמאחורי חשבונות האינסטגרם האהובים. בין האורחים נמצא את ערן שוורצברד, מבכירי הקונדיטורים בארץ, נטלי לוין, סבינה ולדמן, אולגה טוכשר, ג'ורג'יה גרין, מלכי אדלר, אודי ואשר, רונית צין קרסנטי, רון יוחננוב, ליאור משיח, קרן אגם, סער מור, חן עמר, שני קידר, יאיר פיינברג ועוד. בגזרה הבינלאומית נמצא את השוקולטיירים רונייה ואנדריי דובוביק שירצו בשידור חי מבלארוס.
המחירים:
חצי יום: 5 סדנאות – 149 ₪ / יום שלם: 10 סדנאות – 249 ₪/
יומיים: 20 סדנאות – 399 ש"ח
להרשמה ולרכישת כרטיסים: https://bakery365.co.il/bake-to-zoom/

שואורום שרה קורי
בשואורום, הבייקהאוס היצירתי, משיקים לקראת ראש השנה שיתוף פעולה מפתיע ובעיקר יפה, שמפגיש בין עולם המתוקים ובין עולם הקעקועים. בגזרה הקולינרית, מדובר בארבעה מוצרים, קרונאט במילוי קרם קרמל ותפוח, דונאט עם גלייז דבש, ברלינר במילוי מוס שוקולד לבן וברלינר במילוי קרם רימון ופיסטוק.
כל אחד מן המוצרים זכה להדפס מיוחד של סקיצות קעקועים בלעדיים בהשראת שנות ה-90 של המקעקעת המוערכת שרה קורי. כל המוצרים מגיעים במארז חגיגי שנוצר במיוחד לכבוד הקולקצייה, וגם הם פרי עיצובה של קורי.
- מלכי ישראל 11 תל אביב
- פנקס 3 תל אביב, טלפון- 054-7355325
- בית לחם 3 תל אביב, טלפון- 03-7721188
פאפא ג'ונס
רשת הפיצריות תשיק ביום ראשון את הסניף הרביעי שלה בארץ הקודש במתחם ה"רובע" בראשון לציון. במוקד אירוע הפתיחה החגיגי יעמוד כוכב הישרדות והבוזגלוס אסי בוזגלו, שבמשך כשעתיים יחלק פיצות חינם לסועדים הרעבים שיגיעו למקום.
הסניף החדש נחשב למושקע במיוחד ובפתיחתו הושקעו כרבע מיליון שקלים. המסעדה תפעל לאורך כל ימות השבוע כולל שישי שבת ותספק משלוחים מהירים ובחינם למרכז ומזרח ראשון לציון, לצד ישיבה במקום בהתאם לתו הסגול. עד סוף השנה צפויים להיפתח כשלושה סניפים נוספים לרשת, נוסף לאלו הקיימים כבר בתל אביב, רחובות וחיפה.
אירוע הפתיחה יחל בשעה 18:00 ביום ראשון הקרוב
משה בקר 14 ראשון לציון להזמנות: *6699 www.papajohns.co.il

קאב קם
שף המסעדה התאילנדית יריב מלילי יארח ביום שני הקרוב את השף בן תדהר (מעדניית "יוזי" בכפר שמריהו), שרקטוייר המתמחה בבשר, לערב חד פעמי הכולל המון בשר ותפריט אלכוהול מיוחד.
בין המנות נמצא שלושה סוגי נקניקיות, פרוסות חזה ברווז מקומי מעושן לצד נקניק שייטל כבוש בעלי בננה, נתח דנוור, ועוד מנות רבות. לצד המנות, כאמור, תפריט אלכוהול מגוון המבוסס על ג'ין ישראלי וסוגי טוניק טבעיים.
הערב יתקיים ביום שני הקרוב- להזמנות 036889960
לינקולן 11 תל אביב

אואזיס
במסעדת השף של רימה אולברה החליטו להפוך את יום רביעי ליום של מנות קטנות עם תפריט משתנה בהתאם לסחורה בשוק. בין היתר נמצא בתפריט זיתים ירוקים מלאים בגבינת עיזים ועשבים, ברולה חצילי בלאדי, יאקיטורי כבדי עוף, ושיסואז של זוקיני לבן, פורצ'יני מזויפות, גספצ'יו דה פראדיס וכנפי עוף פריכות עם ברביקיו וטקילה.
בנוסף לאכול יגישו במקום שמפניות מיוחדות בכוס, ובהן מואט שנדון ברוט, מואט שנדון רוזה או וו קליקו ברוט
מונטיפיורי 17 תל אביב להזמנות: 03-6206022 https://ontopo.co.il/oasis
