אמש (ראשון) נחגג פורמלית יום הקרואסון הבינלאומי, והשנה אפשר להגיד שהוא נחגג ובגדול. אולי כי בעידן זה כל סיבה למסיבה היא מבורכת או שבשביל קרואסון משובח לא צריך שום תירוץ. לכבוד היום השמח מקדם מותג בירת החיטה הצרפתית Blanc 1664 (בלאנק 1664) פופ אפ קרואסונים בטעמים שונים בשיתוף פעולה עם הקונדיטור המוערך ערן שוורצברד .
שוורצברד, שיצירותיו הן מהנחשבות והנחשקות ביותר בארץ, נענה לאתגר וליהטט בין טעמים מקומיים לעולמיים על בסיס המאפה הכי צרפתי שיש.
בין הקרואסונים שמוגשים במסגרת הפעילות:
פחם ניסואז- קרואסון פחם במילוי טונה צרובה ,עלי רוקט, עגבניות, פלפל אדום קלוי, תפו"א בשמן זית ופטרוזיליה, בצל אדום, ביצה קשה, צלפים וזיתים. ברוטב ויניגרט חרדל.
שוק אווז קונפי- עשוי בצלייה איטית עם תפוחי עץ ,קינמון ,ציפורן ועלי תרד צרובים
מלבי אוכמניות- עטוף בשערות קדאיף במילוי קרם מלבי וקונפי אוכמניות.
חמאת בוטנים וריבה עם ציפוי במבה
טארט טאטן עם תפוחים וקרמל מלוח
במסגרת הפופ אפ שיצא לדרך אמש ויימשך עד ה3.2, יוגשו שישה קרואסונים שונים במילויים מיוחדים - שניים מלוחים וארבע מתוקים, לצד הבירה הצרפתית. בכל ערב גם יתקיים מופע אמנותי מתחלף. באפליקציית וולט ניתן להזמין מארז הכולל שני קרואסונים לבחירה ושני בקבוקי בירה.
מלון אסמבלאז', אלנבי 48 תל אביב