לפעמים השיטוט באינסטגרם והבהייה החטטנית בחיים של אחרים ובשטויות שהם מעלים הופכת למשתלמת. כך בדיוק קרה לי לפני כמה ימים כשראיתי שני חברים, תושבי אשדוד, בפיצרייה חדשה שנראה שעומדת להיפתח בעיר, "פארינו" שמה. קצת סקאוטינג, גישושים ובירורים ולמחרת בבוקר מצאתי את עצמי על כביש 4 בדרך לעיר, שאם ידעתם או לא נחשבת למאוד אנדרייטד מבחינה קולינרית, עם המון מקומות טעימים, כשייגמר הסגר נגיע גם אליהם.
newsenders :כתב: לירן אוהלי // צילום
הגענו לפארינו, מקום קטן, ממותג יפה ומשופץ היטב, קרוב לים, ופגשנו את הבעלים, יאן הרוש, שמנהל לבדו את כל העניינים ואחראי גם על הבצק. לא בזבזנו יותר מדי זמן על דיבורים והיכרות, לא כי אני לא מנומס חלילה, פשוט יצאה פיצה חמה ובעצם בשביל זה הגעתי.
נתחיל מהחשוב ביותר, וזו הכרזה משמעותית. מדובר באחד מבצקי הפיצה הכי טעימים שאכלתי בישראל. בצק נפוליטני, עבה ורק מבפנים, באמת שגובל במושלמות. הבנתי את זה כבר בפיצה הראשונה שאכלתי, אבל ליתר ביטחון אכלתי עוד ארבע. וקינוח.

התפריט מצומצם יחסית, כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת מטה, וכולל שלוש מנות ראשונות (פוקאצ'ה מטבלים וסלטי קפרזה או בוראטה) ושבעה סוגי פיצות, חמש מתוכן מבוססות עגבניות ושתיים על בסיס שמנת. ויש גם קינוח, אתם הצעירים אומרים? "מפחיד". בייבי נוטלה, בצק מחמצת במילוי נוטלה ומסקרפונה. סיומת מושלמת לארוחה מדהימה שבה אכלתי יותר מדי בצק.

בדרך כלל ההמלצה שלי למסעדות חדשות היא לחכות קצת עד לסיום ההרצה, לתת לעסק החדש למצוא את המקום שלו, אבל כאן באמת שאין צורך. אם אתם באזור עד תחילת הסגר הרווחתם, אם אתם באזור משלוחים הרווחתם גם, אם לא, חכו בסבלנות לסיום הסגר, תפתחו רעב וסעו לאשדוד.
פארינו, האשל 11 אשדוד
א-ה - 17:00 - 23:00
ש - 19:00 - 23:00
08-6176648
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו