מוכנים ליום הכי מתוק בשנה?

קרמל ובננות, פיסטוק וריבת אמרנה, או אייסינג לבן • יום הקרואסון כבר כאן • וגם: בשורה לצליאקים ולמכורים לגומי • חדשות האוכל

היום המתוק בשנה // היום המתוק בשנה

ג'ייקובס

מאפיות הבוטיק מרמת השרון וקריית אונו יוצאות בספיישל קרואסונים מיוחדים לרגל יום הקרואסון הבינלאומי שמצוין ב-31 בינואר ברחבי העולם. ניתן להזמין את המארזים והמאפים במשלוחים דרך אתר האינטרנט או באיסוף עצמי במקום. הקונדיטורים של ג'ייקובס, מעיין קאופמן וטל סאסי, יצרו מהדורה מוגבלת של קרואסונים שיוצעו השבוע לצד קולקציית הקרואסונים שבשגרה.

קרואסון בנופי: קרואסון במילוי קרם שקדים, קרמל ומחית בננות, בקישוט טופי קרמל עם בננות מיובשות.

קרואסון פיסטוק אמרנה: קרואסון במילוי אצבעות פיסטוק עם ריבת אמרנה בציפוי שוקולד לבן ופיסטוק אמרנה.

קרואסון ג'אנדויה: קרואסון במילוי אצבע ג'אנדויה בציפוי שוקולד לוז.

קרואסון היספאן: בצק קרואסון משולב אדום, במילוי שקדים, מי ורדים וקונפי פטל ליצ'י, בציפוי אייסינג לבן וקריספי פטל.

קרואסון אגוזים: קרואסון במלית אגוזים וציפוי אייסינג לבן וטופינג פקאן מקורמל

קרואסון קלאסי: קרואסון חמאה במילוי קרם פטיסייר ותותים

הזמנות ומשלוחים באתראיסוף עצמי: איתן 1, קריית אונו 03-5511333 | החרושת 19, רמת השרון 03-5491000.

ספיישל יום הקרואסון בג'ייקובס // צילום: בר אופק
ספיישל יום הקרואסון בג'ייקובס // צילום: בר אופק

רולדין

הרשת חוגגת את יום הקרואסון הבינלאומי עם מגוון מאפים טריים הנאפים מדי יום בכל סניפי הרשת. בין היתר נמצא קרואסון שוקולד במילוי שוקולד חלב בלגי איכותי, קרואסון חמאה, קרואסון שקדים בסירופ וניל ובקרוב יושק גם קרואסון טייגר שקדים ופטל, במילוי מרציפן ומרמלדת פטל.

להזמנות.

חגיגה של מתוק. קרואסון של רולדין
חגיגה של מתוק. קרואסון של רולדין

פינובייקרי

בשורה נהדרת לנמנעים מגלוטן עם קונדיטוריה חדשה שכל מוצריה מגיעים במשלוח עד הבית. המקום החדש נפתח לפני כחודש בנס ציונה ועושה משלוחים לרוב חלקי הארץ.

הקונדיטוריה, פינובייקרי שמה, כשרה ומעולה גם לציבור הצליאקים וגם עבור שומרי הכשרות. ניתן להזמין בה עוגות מושקעות ומעוצבות בשלל סוגים, לצד מארזים מפנקים. כל העוגות מיוצרות מתערובת קמחים ייחודית, איכותית ובריאותית ומחומרי גלם מעולים.

בנוסף, נמצא בקונדיטוריה מדפסת דיו אכיל, כך שניתן להזמין גם דפי סוכר מודפסים ועוגות יום הולדת מודפסות לפי טעם אישי.

יקינטון 6, נס ציונה, להזמנות 0747399434 או באתרמשלוחים ברוב חלקי הארץ.

כן, זה ללא גלוטן. אלפחורס של פינו
כן, זה ללא גלוטן. אלפחורס של פינו
וואלה, גם אלה ללא גלוטן. פינו בייקרי
וואלה, גם אלה ללא גלוטן. פינו בייקרי

סוכריות הגומי המפורסמות מגיעות לישראל

מותג סוכריות הגומי האריבו, שאת מוצריו ניתן היה למצוא רק בייבוא מקביל ובמעט מקומות, נכנס כעת לישראל באופן רשמי ובכשרות גבוהה. חמישה טעמים יגיעו לישראל, כולם נחשבים להעדפת הצרכנים המקומיים: דובונים, נחשים, קולה, דובדבן ואפרסק.

ניתן להשיג בקרוב ברשתות השיווק המובחרות.

ברוכות הבאות לארץ הקודש. סוכריות גומי של הריבו
ברוכות הבאות לארץ הקודש. סוכריות גומי של הריבו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר