סיי צ'יפס
קשה להאמין שהספורטאים האולימפיים מנשנשים בפריז צ'יפס כל היום (או בכלל), אבל זה לא מנע ממותג הרטבים הלמנ'ס להקים בניו יורק מסעדת פופ אפ על טהרת הטוגנים (פרנץ' פרייז באמריקנית מדוברת) - כשהדגש הוא על צ'יפס במיונז. שכן הצרפתים מעדיפים לטבול את התפודים המטוגנים שלהם דווקא ברוטב החלמוני הלבנבן במקום בקטשופ.
החגיגה הסמי-ספורטיבית התקיימה בשבוע שעבר למשך יום אחד בלבד, בעיקר לכבוד האולימפיאדה אבל גם לקראת השקת העונה הרביעית של "אמילי בפריז" בנטפליקס, לאחר שהביסטרו הניו יורקי Little Prince הוסב לאחר כבוד ל-Le Café Hellmann.
ומה בדיוק אכלו שם? רק צ'יפס במיונז, למען האמת, אבל לסועדים לפחות ניתנה האפשרות לבחור מתוך מיונז הלמנס רגיל, מיונז טבעוני ורוטב איולי,כאשר 300 הלקוחות הראשונים אפילו קיבלו במתנה כובע בארט ממותג. בנוסף, כל מי שהוכיחה ששמה הוא אמילי על ידי הצגת תעודת זהות, נלקחה למתחם VIP מיוחד עם צ'ופרים משודרגים. או לה לה.
הסטאר(בקס) של החוף
אנחנו הכי בעד משקאות קיץ קרירים, מתוקים ומרעננים, על אחת כמה וכמה כשלוגמים אותם בנחת על חוף הים. אבל משקה בטעם ובמראה של חוף ים? תנו לנו לחשוב על זה קצת בזמן שנעבוד על השיזוף שלנו. ובכל זאת, סטארבקס יפן מציגה משקה פרפוצ'ינו קפוא במהדורה מוגבלת שמשתדל להמחיש בילוי על חוף טרופי. המשקה החדש, Sunshine Pinapple, אמנם מתהדר קודם כל בטעם אננס כי זה פרי טרופי וצהוב = שמש, אבל הטוויסט האמיתי פה הוא התוספת השנויה במחלוקת של ג'לי עם מלח ים, מפני שמי הים, ובכן, מלוחים. וזה לא הכל: מעל המרקחה יוצקים "ענן" של קצפת לבנה, שמייצג כמובן את העננים שבשמיים, והנה לכם משקה שהוא ליטרלי מקביל נוזלי לבילוי קיצי. כל מה שנשאר לעשות זה לעצום עיניים, לקחת שלוק ולדמיין את קול חבטות המטקות.
זה נשמע רע, מן
מדוע גיימרים לא מסתדרים עם קעריות ראמן ומנות חמות למיניהן? כי צריך לאכול אותן בשתי ידיים, כמובן, ואז אי אפשר לשחק במחשב. אכן, צ'ופסטיקס הם בעצם האויבים האמיתיים. החדשות המעודדות: יצרנית המזון היפנית Nippon Ham הקשיבה למצוקתם של אותם גיימרים רעבים, שמצד אחד לא רוצים להתדרדר למקום האחרון בבאטל רויאל שלהם, אבל מצד שני, אתם יודעים, צריכים לאכול משהו שיספק להם בוסט אנרגיה להמשך המערכה.
הפתרון: Boost Noodle - מנת ראמן משומרת בשקית, ללגימה מהירה ביד אחת תוך כדי משחק. המוצר, שמגיע במצב צבירה חצי-ג'לטיני כך שהוא לא נוזל, גם מחוזק ב-35 מיליגרם קפאין כדי שהגיימרים לא יירדמו חלילה על המקלדת, אינו דורש קירור ובעל חיי מדף של 90 ימים בטמפרטורת החדר (עדיין לא החלטנו אם זה יתרון או דווקא נתון מעורר דאגה). הצעה ידידותית שלנו: צאו מהבית ותיהנו מראמן אמיתי.
פעמיים דבש, בבקשה
הייתם מוכנים להמתיק את הקפה שלכם בדבש במקום בסוכר? ואם זה היה דבש מקורי ומיוחד לקפה של נספרסו, חברה שמבינה דבר או שניים בתחום? בפעם הראשונה בתולדותיה, משיקה מעצמת הקפסולות מוצר שאינו קפה נטו: נספרסו בלום (Nespresso Bloom) היא סדרה בת שני מוצרי דבש (דבש רגיל וסירופ) המופקים מהדבורים שמאביקים פרחים של צמחי קפה קולומביאניים - אותם צמחים בדיוק שנספרסו מכינה מהפולים שלהם את קפסולות ה-Master Origin Colombia שלה.
לטענת החברה מדובר ברווח כפול לכולם, שכן דבש הוא ממתיק בריא יותר מסוכר, והפיתוח עושה שימוש בחלקים נוספים של הצמח (עם קצת עזרה מהדבורים החרוצות) - מה שמייסע למאמצי הקיימות של נספרסו. החברה מתארת את טעמו של הדבש כ"חלק עם תווים של וניל וקרמל" - כך שהוא הולך מעולה עם קפה - אך גם ממליצה לשלב אותן במאכלים אחרים: כתוספת ליוגורט, הזלפה על גבינה או מריחה על לחם קלוי.
הדבש של נספרסו הושק השבוע בארה"ב, וטרם ידוע מתי הוא יגיע למדינות אחרות ובהן ישראל. המשך יום מתוק, עד כמה שניתן, בכל מקרה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו