בפעם הרביעית: פסטיבל השפים והמסעדות "foodies" יוצא לדרך בשבוע הבא, ובמהלכו יוכלו המבקרים ליהנות ממנות בסגנונות שונים שיצרו שפים ושפיות מובילים במחירים של עד 40 שקלים.
אירוע האוכל הגדול יתקיים במשך ארבעה ימים בתאריכים 31-28 במאי, והוא ייערך במתחם meex שרונים בהוד השרון.
בין אנשי האוכל שלוקחים בו חלק ניתן למנות את השף ישראל אהרוני, שיציע פופקורן עוף וצ'יפס הולנדי; השף חיים כהן, שיגיש מנת הום פרייז וכנפיים כשרים; השף אבי לוי יצר עבור הדוכן הכשר שלו בפסטיבל תפריט בשרי שכולל, בין היתר, מעורב ירושלמי ומנות קבב.

מנת כנפיים של חיים כהן // צילום: אסף קרלה
גם השף גיא גמזו ישתתף בפסטיבל, שבו הוא יפתח דוכן של מסעדת הלחמניות האמריקניות שלו "נונונו", אותה סגר לאחרונה, והשפית רחל בן אלול תגיע עם מותג "רחל בשדרה" המוכר והאהוב.
שפית נוספים שישתתפו בפסטיבל הם נאיפה מולא, אבי ביטון ועוד בלוגרי אוכל מוכרים. מלבדם, מסעדות מוערכות יציעו את מנות הדגלן שלהן במחיר של עד 40 שקלים בלבד.
אם תהיתם מה מחכה לכם לקינוח - אז על עמדת המתוקים יככב "פיצי", הבייקרי של השף חיים כהן.
הפסטיבל יתקיים ב-31-28 במאי. הכניסה חופשית. מתחם meex שרונים, הרקון 2, הוד השרון.