טרנד קיצי ומרענן חדש מסעיר את הרשתות החברתיות בתקופה האחרונה, אולי כי הוא בא בדיוק בזמן כשבחוץ לוהט וכל מה שמתחשק לטעום זה משהו קריר ומתקתק שכזה. מדובר בטריק שמאפשר להכין בקלות ובמהירות גלידות קטנטנות בתוך שקית עוגיות לוטוס Biscoff. לאחר ההכנה, נהוג לטבול ולצפות את השלגונים שנוצרו בממרח לוטוס או בסירופ שוקולד חם שמתקשה והופך מתפצח מיד לאחר מכן.
@mirandabrady_#lotusbiscoff#icecreamsandwich#icecream#easyrecipes♬ Sure Thing (sped up) - Miguel
אז איך עושים את זה? בלוגרית וכתבת אוכל מניו יורק בשם שרה לזרי, שנוהגת לפרסם מתכונים כשרים ברשת האינסטגרם שם יש לה מעל 59 אלף עוקבים, פרסמה לפני ימים אחדים מתכון לטרנד שמשגע את הרשת. בסרטון שפרסמה היא מסבירה איך לעשות את זה צעד אחר צעד.
"ניסיתי את הטריק הויראלי שמופיע בכל מקום ופיצחתי אותו כדי להראות לכם איך לעשות את זה", הסבירה לזרי והוסיפה: "זה באמת יוצא בסוף טעים בטירוף, רק שלא הגיוני להכין את זה בדרך שבה זה נראה כשצופים בטריק ברשת". לזרי המשיכה והסבירה: "ברגע שהבנתי מהי 'הדרך הנכונה', זה הלך די מהר, רק קצת מונוטוני". היא הוסיפה שהכנת המתכון עלולה לעשות קצת בלגן ולכלוך "אבל למי אכפת?", הוסיפה.
View this post on Instagram
כדי להכין את המתכון של לזרי: קחו בערך 15-20 עוגיות לוטוס, מעכו את העוגיות בתוך העטיפה ואז בזהירות גזרו את החלק העליון שלה. כדי להכין את הקרם השתמשו ב-8 אונקיה (בערך 227 גרם) של פודינג צמחי, גביע של גבינת שמנת בטמפרטורת החדר (לזרי השתמשה בגבינה שאינה חלבית), ערבבו הכל יחד בקערה והוסיפו את שברי עוגיות הלוטוס. ערבבו, הכניסו את התערובת בחזרה לעטיפת עוגיות הלוטוס, הניחו בכל עטיפה מקל ארטיק. השכיבו את כל השלגונים על תבנית אפייה והכניסו למקפיא למשך שלוש שעות לפחות.
לאחר שתוציאו מהמקפיא, הסירו את העטיפה. המיסו שוקולד וטבלו בו את השלגונים. הקפיאו למשך 10 דקות נוספות וזה מוכן.
בתיאבון!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו