מנות דגים נאים כמו: סשימי, סביצ'ה וטרטר, הן מנות קלילות, קיציות ופשוטות מאוד להכנה. למרות זאת, אנחנו עדיין חוששים להכין אותן בבית.
אז כדי שאחת ולתמיד נדע איך לגשת למשימה - נפגשנו עם השף תומר טל שהמסעדה אותה הוא מוביל "ג'ורג' וג'ון", הממוקמת במלון דריסקו בתל אביב, דורגה השנה בעשיריה הראשונה מבין המסעדות הטובות ביותר באפריקה ובמזרח התיכון ברשימת 50 Best היוקרתית.
הוא שיתף אותנו בשלושה מתכונים עם רכיבים שיש לכל אחד מאיתנו בבית. תסכימו איתנו שאין טוב ממנו להסביר לנו איך עושים את זה הכי טוב שאפשר.
צפו: המתכון של שף תומר טל למנת סשימי אינטיאס
איזה דגים מתאימים להכנת מנות דג נא, איך חותכים דג לסשימי ומה מאפיין את המנה
צפו: מתכון לסשימי של שף תומר טל // צילום: משה בן שמחון
צפו: מתכון למנת סביצ'ה של שף תומר טל
מה הרכיבים הבסיסיים לסביצ'ה, במה "מתבשל" הדג ומהו החיתוך הנכון למנה
הכנת סביצ'ה עם השף תומר טל // צילום: משה בן שמחון
צפו: מתכון למנת טרטר דג אינטיאס של שף תומר טל
מה מבדיל בין טרטר למנות אחרות, מהי צורת החיתוך הנכונה ועם מה נשלב את הדג
הכנת טרטר עם שף תומר טל // צילום: משה בן שמחון
בתיאבון!
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו