אירועי פופ אפ קולינריים הם תמיד יוזמה מבורכת. אנחנו מחכים בהתרגשות רבה לחיבורים בין אנשים יוצרים וששים לגלות מה יצא במשותף תחת ידיהם.
במהלך שלושה ערבים יארח שף אורן אסידו במסעדתו ״אולה״ שף מוביל לארוחה חד פעמית. בערב האירוח תוגש ארוחה שנוצרה במיוחד ותביא אל השולחן את הפואטיקה של השניים בתפריט אחד. ״דינר עם טוויסט״ נקראת סדרת האירועים, וכי למה ומדוע?! ובכן, פסטיבל ״דינר עם טוויסט״ נוצר על מנת לתבל מעט את הטרנד הפופולארי. הווה אומר, השף האורח נשאר בעילום שם עד לרגע תחילת הסרוויס. אלמנט ההפתעה הוא חלק בלתי נפרד מן החוויה והופך את הערב לתוסס עד מאוד.
בארוחה הראשונה בסדרה הבליח במטבחו של אסידו השף מושיק רוט. יחד הם יצרו תפריט עשיר בו ניתן היה לזהות את השילוב של שני העולמות. רוט הפשיל שרוולים והכין גם הוא מטעמים בהשראת המטבח המרוקאי.
שני האורחים הבאים שמתארחים באולה מדהימים לא פחות, אך שמם, כאמור, נותר בסוד - כך גם התפריט אשר יוגש בערבים הבאים.
ממש לפני תחילתו של הסרוויס תפסנו את שני השפים לשיחה על המיזם, על העבודה המשותפת וגם על תחום הקולינריה בארץ לקראת כניסתו של מדריך מישלן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו