פסטיבל השקשוקות של בנדיקט חוזר למחבתות של הקבוצה. במשך חודש שלם, בין 15 בנובמבר עד 15 בדצמבר, במסעדות הקבוצה יוצע תפריט מיוחד עם שקשוקות בהשראת טעמים ממדינות שונות, עם פרשנות מקומית.
אז מה משקשקים? שקשוקה לפי הספר (שקשוקה קלאסית לצד חלה, טחינה וחריף – 61 שקלים); ירוק בעיניים (ביצים עלומות ברוטב שמנת, ברוקולי ואפונה עם טפנד זיתים, בצל וגבינת פטה – 69 שקלים); הצהובה (פולנטת תירס עם ביצים עלומות, פטריות פורטובלו ותירס צלויים, פרמזן ושמן בצל ירוק – 72 שקלים); שקשוקה הודית (ביצי Yo-egg טבעוניות עלומות על תבשיל תפוחי אדמה, תרד ותבלינים הודיים, קרם קוקוס, אפונה וכרובית מטוגנת, מוגש עם לחמניית סטיקי רייס – 71 שקלים); שקשוקה פיאמונטה (ביצים בתבשיל עגבניות, כדורי ארנצ'יני ממולאים במוצרלה ובפרמזן מגוררת, מוגש עם ברוסקטה – 68 שקלים); שקשוקה מקסיקנית (בשר אונטריב בבישול ארוך בתבשיל עגבניות פיקנטי, שעועית אדומה, פיקו דה גאיו, כוסברה ואבוקדו, מוגש עם נאצ'וס – 72 שקלים) ועוד.
ואל תשכחו להביא אטלס מהבית, ליתר ביטחון.
מתכוונים לקפוץ החורף לאילת? אל דאגה, בפונדק יטבתה סוגרים לכם את הפינה החמימה והמנחמת בדרך לעיר הדרומית עם תפריט חדש לעונה הקרה. קודם כל, הכירו את השוקופלצת, משקה שמורכב משוקו יטבתה חם, שוקולד וקצפת יטבתה (16 שקלים לכוס בינונית, 19 שקלים לכוס גדולה).
נוסף על כך, בפונדק מציעים מבחר מרקים משתנה, ובהם מרק אפונה, מרק בצל, מרק שעועית, מרק חריריה, מרק ארטישוק ירושלמי, מרק שום ומרק צח (20 שקלים למנה).
הודעה חשובה לכל מי שעוגיות גורמות לו לאבד את זה לחלוטין: אלה רק כמה דוגמאות מתוך קולקציית המתוקים החדשה של Bite Me, מותג הקינוחים של השף שיר זאבי (שינקין 22, תל אביב). בסדרה תוכלו למצוא עוגיית שוקוצ'יפס עם רוטב בייגלה מלוח ובייגלה ומעליה; שוקוצ'יפס עם קרם אוראו ושברי אוראו; שוקוצ'יפס עם קרם לוטוס ושברי לוטוס; שוקוצ'יפס בוטנים מקורמלים ורוטב טופי קרמל, וגם עוגיית קקאו בהיר במילוי פרלין שוקולד חלב ואצבעות קינדר.
לא מסתפקים במשלוח ממסעדה וזוממים להכין בבית סושי מושלם? כל הכבוד על היוזמה, אבל קודם כל צריך להתארגן על דגים. לגמרי (לא) במקרה, אתר "שוק הדגים" משיק ערכת דגים לסושי, הכוללת בגרסתה הבסיסית 250 גרם סלמון נורבגי, 200 גרם טונה ו-200 גרם פילה דג לבן (משתנה בהתאם לעונה), כולם טריים ומובחרים. 125 שקלים, ניתן להגדיר את הכמויות במוקד ההזמנות.
המסעדה האסייתית יאוזה (איינשטיין 10, תל אביב) מגלגלת לכם רולים עד הבית עם שירות משלוחים חדש שישנע אליכם מנות נבחרות מהתפריט. הרימו את הצ'ופסטיקס ואל תקומו מהספה בשביל סושי סלמון קרים (74 שקלים), ספייסי טונה (78 שקלים), סאקורה רול (72 שקלים) וספיישל יאוזה (88 שקלים). כמובן שיש גם מנות עיקריות כמו פרגית סאטה (98 שקלים) ופילה סלמון (128 שקלים), לצד סלטים, מנות ביניים, קינוחים ועוד.
טרם הספקתם לנסות את הוופר הטבעוני החדש של ברגר קינג? אל חשש: סניף דיזנגוף סנטר של הרשת ימשיך לתפקד כפופ-אפ טבעוני עד סוף החודש, ויגיש במהלכו מנות על טהרת הצומח בלבד.
מדובר בהחלטה חסרת תקדים שהתקבלה לאור דרישת הצרכנים, שככל הנראה אהבו גם הם את המוצר (ועל כך יעידו התורים שמשתרכים מחוץ לסניף). כמו כן, ניתן להשיג את הוופר הטבעוני בשאר מסעדות הרשת, שגם מגישות מנות מן החי.
צמד הטבות חדשות של תן ביס לתושבי תל אביב, כחלק מחודש הקניות הבינלאומי. הראשונה: 30% הנחה ממגוון מסעדות, ובהן פריים, ג'וזף אנד סאנס, מרלן, גרקו אוזרי, פיצה פוזה,Choose Your Cookies ואחרות.
השנייה: אם מתחשק לכם לקבל 120 שקלים (למימוש בשלוש הזמנות שונות ב-40 שקלים), הכניסו את קוד הקופון 120TLV – וכבר ידאגו לכם. המבצעים תקפים עד 30 בנובמבר ב-18:00.
רשת בנא משקאות פותחת את הסניף ה-30 שלה, הפעם בנתניה (האורזים 2), ומזמינה אתכם לקפוץ אליה בימים רביעי וחמישי (10-9 בנובמבר) כדי להשתתף באירוע הפתיחה החגיגי. מה בתכנון? עמדות טעימה חינמיות, מוזיקה, הפתעות ומבצעים כמו וויסקי שיבס רויאל סאלוט 21 שנה ב-350 שקלים; פסטיס ריקארד 700 מ"ל ב-85 שקלים וליטר מרטיני ביאנקו ב-40 שקלים. לחיים.
רשת Moses Shop מקבוצת BBB מתחדשת בסניף נוסף, ה-12 שלה, שנפתח במרכז פרץ סנטר שבדימונה. מדובר בסניף כשר עם 50 מקומות ישיבה, אשר בהקמתו הושקעו כחצי מיליון שקלים. נוסף על אכילה במקום, מציע הסניף שירות איסוף עצמי ומשלוחים לרחבי העיר, וגם – בשורה לצוערים – לבה"ד 1.