צילום: שרית גופן // דניס בריבר. על כל מנה מהתפריט החריף תתרום הרשת 5 ₪ לחקר מחלת ה-ALS

חריף? חריף אש!

אם המנות במסעדות לא מספיק חריפות עבורכם, רשת ריבר משיקה החודש תפריט מיוחד תחת תחת "אתגר הפלפל החריף בישראל" • מטרתו להגביר את המודעות למחלת ה-ALS

אוהבים את האוכל שלכם חריף? אבל לא חריף שקצת מעקצץ על הלשון, חריף עד כדי הוספת עוד פלפל למנה, כמה חתיכות צ'ילי ותבלינים? רשת ריבר מוציאים תפריט חדש במיוחד עבורכם.   

טרנד ה"חריף אש" צובר תאוצה בכל רחבי העולם, וכתוצאה מכך החליטו ברשת להוסיף ארבע מנות חדשות עם טעמים אקסטרימיים: פאטונג דניס- דג שלם מטוגן- בצל שאלוט, צילי כפיר ליים ובזיל תאילנדי ברוטב פאט פונג- חריף מתוק חמוץ 89 שקלים, פאד קפאו פרגית קצוצה גמבה, צ'ילי, בזיל תאילנדי 56 שקלים, ראד נאק- אטריות אורז, גמבה בצל ירוק, שעועית ירוקה ברוטב צילי למון גראס 56 שקלים וקונג פאו- פרגית שעועית ירוקה בצל ירוק בזיל תאילנדי ברוטב צילי כפיר ליים 58 שקלים.

קונג פאו חריף במיוחד // שרית גופן 

התפריט המיוחד מושק תחת "אתגר הפלפל החריף בישראל" שמאחוריו עומדות עמותת ישראלס ועמותת פרס לחיים ומטרתו להגביר את המודעות למחלת ה-ALS  ולפעול למען מציאת תרופה, כאשר על כל מנה מהתפריט החריף תתרום הרשת 5 ₪ לחקר מחלת ה- ALS.

התפריט יוגש החל מהיום (15.2) ויסתיים ב28.2 בסניפי הרשת בתל אביב, חולון, פתח תקווה, רחובות, כפר סבא, רמת גן (בסר), רמת גן (הבורסה), אור יהודה, יבנה, רמת השרון ונתניה.

עצה מאיתנו, תזמינו גם בקבוק מים שיוריד את כל החריפות הזאת בגרון. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...