הפופ-אפ של שף אוהד לוי
מהר לפני שייסגר: שף אוהד לוי, מתמודד "המסעדה הבאה", פתח בלובי מלון Stay האילתי (אגמונים 10) מסעדת פופ אפ המגישה אוכל ים-תיכוני לצד יינות וקוקטיילים. מחיר הארוחה הוא 180 שקלים לאדם, ובמהלכה יוגשו למרכז השולחן מנות כמו לוקוס קצוץ בסכין, מסבחה של פול ירוק, פלפלים שרופים וגבינה מלוחה, ופוקצ'ה בפחם. לעיקרית ניתן לבחור בין מרק ראש לוקוס עם כיסנים רכים, עגבניות שקופות ומנגולד; שורט ריבס, עוגת לשון הפר ומח עצם; או קישואים ממולאים באורז, לאבנה מעושנת ועלים ירוקים. קינוח זוגי לבחירה: מלבי תותים ופיסטוק או כנאפה. הפופ אפ יפעל עד 21.4, החל מהשעה 19:00.
סיור וויסקי בסקוטלנד
וויסקי בר מוזיאון מזמין אתכם להתחיל לארוז לקראת סיור הבכורה שלו, שיתקיים בין 16 ל-20 ביוני וייקח את המשתתפים למסע בלתי נשכח בשמונה מזקקות אותנטיות במולדת הוויסקי (ביניהן Glenkinchie, Glenturret ו-Aberfeldy), שבהן יהיה אפשר לצפות, להריח ולטעום את המשקאות הנרקחים. 2,899 דולר לאדם, כולל טיסות, הסעות, שלוש ארוחות ביום, מלונות, ביקורים בטירות עתיקות והפתעות נוספות. מספר המשתתפים מוגבל ל-20. לפרטים: 03-9551105.
תרימו כוסית לחיים
מזל טוב למזקקת M&H, מזקקת הוויסקי הגדולה בישראל, שזכתה בפרס המותג החדשני לשנת 2022 (Brand Innovator of the Year) בתחרות הוויסקי הבינלאומית World Whiskies Awards. סיבת הזכייה היא החדשנות והיצירתיות בייצור וויסקי סינגל מאלט, שכן המזקקה מציעה את הוויסקי היחיד בעולם שהתיישן בים המלח, ואת הוויסקי הראשון בעולם שהתיישן בחביות יין רימונים. תרימו כוסית.
פותחים את הקיץ בחיפה
מה, כבר קיץ? סינמה פרדיסו החיפאית (חוף זמיר) פותחת את העונה החמה עם תפריט המותאם לטמפרטורות הנוסקות כמו פיצה ים-תיכונית (פאסאטה עגבניות, ירקות קלויים, רוקט וטחינה לימונית - 58 שקלים); סשימי טוקיו (דג ים, פונזו, בצל ירוק, צנונית מגוררת וטוויל שומשום - 72 שקלים); פילה דג ים (פירה בטטה, ירוקים מוקפצים, שמן ירוק ודואה מצרית - 129 שקלים); נתח קצבים (סלקים מהטאבון, בוטנים קצוצים וכוסברה 119 שקלים); ונתח על העצם (בקר מיושן, פטריות מלך היער צרובות ושום קונפי - 58 שקלים ל-100 גרם).
המעדנייה של Daily’s
רשת Daily’s מבית סופר-פארם משלבת בסניפים שלה (תל אביב, רמת גן וירושלים) מתחמי מעדנייה, שבהם ניתן למצוא מותגים בילאומיים כמו פסטה De Cecco, רוטבי עגבניות של Mutti וחומץ בלסמי של Ponti, כמו גם תוצרת ישראלית משובחת דוגמת הגבינות של משק יעקבס מכפר הרא"ה, קונפיטורות הבאר מראש פינה וממרחי המעדנייה מזכרון יעקב. לרגל ההשקה: מבצע 2 + 1 על מוצרים נבחרים (ביניהם אלה שהזכרנו, כך שאפשר להגיע מוכנים).
קול התרנגול
KFC פתחה את הסניף ה-12 שלה בישראל - בקריון שבקריית ביאליק. ואם כבר הזדמנתם במהלך חול המועד לאחת מתריסר מסעדות הרשת, הביאו בחשבון שכל סניף הפיק מפת טיולים עם מסלול ייחודי לאזור שבו הוא ממוקם, אז אפשר לעשות סיבוב ואחר כך לקפוץ לאכול (או להפך, למי שבאמת רעב).
בשורה איטלקית
רשת ג'ויה משיקה שני סניפים חדשים, בפתח תקווה (גיסין 17) ובמודיעין (דם המכבים 40), וגם שלוש מנות קלילות ואביביות: סלט אייסברג (בצל סגול, צנונית, רוטב הדרים, אגוזים וגבינת בושה); ארטישוק א-לה רומנה (קרם שום, סוכריות שרי, קרוטונים ופרמזן); ואנלוטי מסקרפונה (פסטה ממולאת). תתחדשו.
הכינו מנגלכם ליום העצמאות
רגע לפני יום העצמאות, מציעה סולתם מבצעים על כלים ועל אביזרים שיעזרו לכם לצלוח את משימת על האש הבאה שלכם כמו גדולים. כמה דוגמאות: כפפות הגנה לחיתוך (38 שקלים), מד טמפרטורה דיגיטלי (73 שקלים) ומד טמפרטורה מכאני (38 שקלים). המבצעים תקפים בחנויות ובאתר הרשת, ובחנויות כלי הבית המובחרות.
יריד אוכל כחול-לבן
עדניה הירושלמית (זלמן שניאור 1) תקיים ביום שישי, 29.4, בין 9:00 ל-15:30 יריד אוכל כחול-לבן, שיתמקד בתוצרת המקומית של מגדלי הבשר והעוף המובילים בישראל (שכולם פועלים תחת תו האיכות "חי בריא"). במסגרת היריד יציעו משקי מרעה גולן, חוות מקנה דקל ומשק מלמד, ביחד עם שף נדב מלין, מנות בשריות לאכילה במקום או לקחת הביתה - כי בכל זאת צריך להתארגן כמו שצריך ליום המנגל העצמאות.