יותר מחמישה סניפי שווארמה ברחבי הארץ ואלפי צפיות: את ההצלחה הזו זוקף לזכותו כוכב הרשת גמליאל אדרי, שמספר לנו בראיון מיוחד על השאיפות להצליח בחו"ל, על החיבוק שמקבל מצד עוקביו, הביקורת שחטף ממבקר האוכל ומה כל כך ייחודי במנת השווארמה שמגיש.
אדרי הוא טיקטוקר כריזמטי עם 288,000 עוקבים. במקצועו הוא ספר גברים, אבל תשוקתו לשווארמה הביאה אותו לפני כשנתיים לבקר בדוכני שווארמה בכל רחבי הארץ, שם הוא העלה את סרטוני הטעימות שלו שהובילו לאלפי צפיות. ההצלחה ברשתות באה על שכרה ובשנה האחרונה אדרי הקים ארבעה דוכני שווארמה מוצלחים בראשל"צ, חדרה, ת"א, ונתניה, כשבקרוב הוא צפוי לפתוח בערים נוספות.
לצד אהבה הגדולה שמקבל מעוקביו, גמליאל הכיר את הצד הפחות נעים בעולם הקולינרי, כשקיבל ציון נמוך במדד ממבקר האוכל ניב גלבוע. בביקור שערך גלבוע בדוכן בראשל"צ, ציין כי הבשר "מתובל ומאוד מלוח". גמליאל, שלא אהב בלשון המעטה את הביקורת, הדגיש בפנינו כי "ברוב דוכני השווארמה יש יותר בשר טחון. זה יותר זול ופחות איכותי".
במקביל, גמליאל התייחס לצורת החיתוך שגלבוע מקפיד להעביר בביקורת שלו. "שווארמה שמוכרת אלף מנות ביום, זה בלתי אפשרי. אף אחד לא יכול לחתוך כל מנה בסכין. שטות אחת גדולה".
כשנשאל מה שאיפותיו, גמליאל הפשיל שרוולים והבהיר כי בתוך שנה הוא רוצה להפוך לרשת הכי מצליחה בארץ. "אני רוצה להגיע לרמה של חו"ל. יש לנו הצעות מדובאי ומיאמי, זה בתכנונים", ציין.
ובשורה התחתונה, איך המנה? אז למביני עניין, שימו לב: הבשר מרגיש איכותי וטעים, צלוי טוב, חתוך במידה מדויקת ובתיבול מדויק. נדגיש גם את טריות הסלטים שנחתכים במקום ומשפרים את המנה. במנה קיבלנו 180 גרם בשר בפיתה, אך יש שיטענו כי מדובר בכמות מועטה יחסית. ועדיין, אחלה מנת שווארמה במחיר סופר משתלם.
נדגיש כי מי שעומד מאחורי ההצלחה המטאורית הוא בראל שטיינפלד, הבעלים של הרשת "הגלגל של שרדר" והזכיין של סניף ראשון לציון.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו