אחרי ששיגעו את המדינה עם סדרות הקאלט "אחד העם 1" ו"אחד העם 101", חוזרים אילן פלד ויעל פוליאקוב למסך. הסדרה, שמצטלמת בימים אלה וצפויה לעלות לשידור בקיץ הקרוב, הצליחה לעורר את ציפיות המעריצים זמן רב לפני עלייתה הרשמית, וכעת סוף סוף אפשר לומר בבטחה שהיא מעבר לפינה.
• אירוויזיון: חדשות רעות לישראל
השניים מחזירים לתחייה את הדמויות תקווה ומירי פסקל בסדרה "הנוכלות", שתגולל את המשך מעליהן של האחיות שבטוחות שהן יודעות הכל, אבל לא יודעות כלום על שום שדבר.
בנוסף, "הנוכלות" חוזרות למסך בגיבוי חברים משכר הימים, בהם ענת מגן שבו וארז בן הרוש, שגם ביים את הסדרה בת עשרת הפרקים. אורחים נופסים שיפציעו לאורך העונה: אורית שחף ותום פטרובר, ישי לוי ועוד.
את הסדרה כתבו ויצרו פוליאקוב (42) ופלד (50), והיא צפויה לעלות כחלק מעונת הפקות המקור החדשה של yes. עד שזה יקרה, צפו בקליפ לשיר "סוכן חשאי" מתוך הסדרה.
• "רוע לא נורמלי": נטע יוצאת להגנת מרימי
• רוסלנה לדניאל: "אני יודעת את האמת"
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו