"רוקדים עם כוכבים". צילום: יחצ קשת 12

רוקדים עם כוכבים - החגיגה נמשכת: עוד שני ליהוקים מפתיעים

שני ליהוקים חדשים הוכרזו היום לריאליטי הריקודים המצליח של קשת 12 "רוקדים עם כוכבים" • הקאסט שהולך ונבנה בימים אלה כבר כולל נבחרת מרשימה של סלבריטאים בהם עידן אלתרמן, רוני דלומי, אמיר שורוש ועוד • אז מי הם השניים שמצטרפים והאם יש ביכולתם להעפיל על המתחרים - כנסו וגלו

[object Object]

ריאליטי הריקודים של קשת 12, עוד הולך ונבנה ומלאכת הרכבת הליהוקים לעונה החדשה בשיאה. המוזיקאי שחר טבוך, שגם חוגג היום יום הולדת, לוהק להשתתף ב"רוקדים עם כוכבים", וכמוהו גם השחקן המוערך בן יוסיפוביץ'.

שחר טבוך, צילום: מקס פרזנר

טבוך אמנם פרץ לתודעה כשחקן בסדרת הדרמה "שעת נעילה", אבל מאז כבר הפך לכוכב פופ והוא מפגין את יכולות הריקוד שלו בהופעות ובקליפים. לכן, ניתן לשער שהשתתפות בריאליטי הריקוד תבוא לו בקלות. הליהוק הנוסף שהוכרז היום הוא של השחקן בן יוסיפוביץ', שזכור מתפקידיו השונים בתיאטרון ובטלוויזיה דוגמת הסדרה "חזרות" (התאגיד), "פרפר נחמד" (החינוכית), "מנאייכ" (התאגיד) ועוד. 

טבוך ויוסיפוביץ' מצטרפים לחברי הקאסט שכבר לוהקו בהם: עידן אלתרמן, רוני דלומי, אמיר שורוש, טיילור מלכוב, אלונה סער והג'ודוקאים פיטר פלצ'יק ושגיא מוקי. התכנית, בהפקת טדי הפקות, נמצאת בליהוקים בימים אלה ותעלה בהמשך השנה בקשת 12.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...