צילום: אלכס פרפורי // להקת דה אנג'לסי

דה אנג'לסי מגיעה להיכל התרבות

להקת האינדי-בלוז בהנהגתו של רותם בר אור תעלה מופע חד פעמי עם מקהלה ותזמורת • "כבר בחזרה הראשונה קיבלנו צמרמורות"

מלאכים בשמי תל אביב: אחרי שכבשה את מועדון הבארבי שוב ושוב, הופיעה בכל פינה בישראל ובמקומות רבים באירופה בהצלחה רבה, להקת דה אנג'לסי בניצוחו של רותם בר אור יוצאת להרפתקה חדשה ומסקרנת.

היכל התרבות בתל אביב יארח את להקת האינדי-בלוז המיוחדת להופעה חד פעמית, בהשתתפות תזמורת הקאמרטה הישראלית ירושלים, גון בן ארי ומקהלת זולת. במופע המשותף יבוצעו להיטי הלהקה בעיבודים מתוזמרים על ידי נגני תזמורת הקאמרטה.

להקת האינדי הישראלית, שהתחילה להופיע במועדונים קטנטנים ב-2011, זוכה בשנים האחרונות להצלחה בארץ ובאירופה. אלבום הבכורה שלה Exit Inside משנת 2014 זכה בתואר אלבום השנה ברוב המצעדים בישראל. אלבומה השני של הלהקה Nodyssey יצא במקביל באירופה ובישראל.

"להכין את הסטליסט להופעה הזו הרגיש בשבילי כמו לכתוב שיר", מסר מנהיג הלהקה, רותם בר אור. "נשארתי ער חצי לילה בגלל זרם בלתי פוסק של רעיונות. כבר בחזרה הראשונה עם הלהקה על התכנית לערב קיבלנו כולנו צמרמורות. מקווים לא להתרגש מדי, כדי שנצליח גם ליהנות מהרגע".

המופע יתקיים ב-28 במארס בהיכל התרבות בתל אביב. כרטיסים ניתן לרכוש בקופת הזאפה.

"הכוכב הבא": שמישהו יעצור את אסי ורותם

מהי הסדרה הכי נצפית בנטפליקס?

צפו: ההפתעה של נטע ברזילי

הכל על "האח הגדול" במקום אחד

2020 בסיפורים: פרויקט מיוחד

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...