Loading...

יובל דיין – עומדת במקום

יובל דיין חושפת: "פוגעת עם הלב שלי"

הזמרת משחררת את "עומדת במקום" סינגל חדש וחשוף מתוך האלבום הרביעי שבדרך ושייצא לאחר החגים

אחרי "תישארי את", הסינגל הראשון מתוך האלבום החדש של יובל דיין עליו היא עובדת בשנה האחרונה עם המפיק פטריק סבג, שייצא אחרי החגים - היא ממשיכה עם טקסטים חשופים ובוגרים יותר, והיום משחררת את "עומדת במקום", סינגל חדש בו היא קוראת לעצמה ולמאזינים לעמוד במקום, להישאר מי שהם ולהשתחרר מהתלות של הרשתות החברתיות.

יובל דיין, צילום: טל עבודי

"בסוף היום פוגעת עם הלב שלי, תמיד בכוונות נזכרת באמת שלי, עומדת במקום, כבר לא אכפת לי למה, חיה ת׳חלום, אנ׳לא תלויה בכמה יאהבו אותי היום", היא שרה ולצד מילות השיר האישי מוסיפה היום: "בשנה האחרונה אני עובדת יחד עם פטריק סבג על האלבום הרביעי ומרגיש שזה האלבום החשוב ביותר שיצרתי בחיי.

"לב האלבום, השיר 'עומדת במקום', זו בעצם המשאלה שלי, להיות משוחררת מכל מה שמניע אותי מבחוץ ולא מבפנים. מכל מה שגורם לי לבחור כדי להתאים את עצמי לאיזו משבצת כדי למצוא חן בעיני הסביבה, מהמרדף האינסופי אחרי ההגדרות המזויפות לאושר. אני רוצה להיות שלמה כאן ועכשיו עם כל מה שיש לי בחיים ועל זה נכתב השיר. אני מקווה שכל מי שישמע ימצא בו את מה שידבר לליבו".

יובל דיין, צילום: קוקו

מילים:

שנים כבר נעולה

בכלוב של הישגים

בנוי מדמיונות

חסכים קשים

תמיד לא רגועה

הרגלים רעים

אני בכל מקום

ולא יודעת מי אני

בסוף היום

פוגעת עם הלב שלי

תמיד בכוונות

נזכרת באמת שלי

עומדת במקום

כבר לא אכפת לי למה

חיה ת׳חלום

אנ׳לא תלויה בכמה יאהבו אותי היום

כבר לא אכפת לי למה

חיה תחלום

אנ׳לא תלויה בכמה תאהבו אותי היום

אני בסוף היום

פוגעת עם הלב שלי

איך תמיד בכוונות

נזכרת באמת שלי

עומדת במקום

כבר לא אכפת לי למה

חיה ת׳חלום

אנ׳לא תלויה בכמה יאהבו אותי היום

כבר לא אכפת לי למה

חיה תחלום

אנ׳לא תלויה בכמה תאהבו אותי היום

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...