אי אפשר לדבר על הניינטיז מבלי להזכיר את להקת סטלה מאריס, שלהיטיה התקבעו בפנתיאון הרוק המקומי. בציון 30 שנה להקמת הלהקה חבריה מוציאים היום את השיר "יש סיבה לכל דבר", שאותו כתב להם דני רובס. בקרוב ייצאו חברי הלהקה לסיבוב הופעות.
"לא הפסקנו להופיע אף פעם", אומר מייסד הלהקה ניק מילר. "הלהקה קיימת כל השנים - כבר 30 - ובגלל זה אנחנו חוגגים בגדול. יש לנו קהל שהולך איתנו במשך כל הזמן הזה".
תחום המוזיקה אמנם השתנה מאוד בשלושת העשורים שעברו, אך אם תשאלו את מילר - הרוקנרול עוד יחזור. "הכל השתנה, יש דברים חדשים שאני אוהב, אבל בגדול אני אולד סקול. באולפן אנחנו מקליטים על קטע אנלוגי. אם יש טעות וזמר מזייף, אנחנו מקליטים מחדש, ולא מתקנים בקומבינות. זה נכון שהיום הרוק קצת נדחק לשוליים על ידי המוזיקה המזרחית, ההיפ הופ והפופ, אבל אני מאמין שזה יחזור. אני מאמין בכוח של הרוקנרול".
ועכשיו דני רובס כתב לכם שיר.
"את דני הכרתי בתקופה שהייתי גיטריסט של מיקי גבריאלוב, ניגנתי איתו במקביל עם סטלה. שלחתי לו לחן, הוא כתב מילים, ואנחנו הרווחנו. השיר הזה ישתלב באלבום החדש".
סטלה מאריס יופיעו ב־17 באוקטובר בזאפה חיפה וב־23 באוקטובר בזאפה הרצליה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו