נואה שנאפ, כוכב "דברים מוזרים", יצא מהארון. השחקן האמריקני בן ה-18, שמגלם בסדרת הלהיט מבית נטפליקס את הנער וויל באיירס, חשף אתמול (חמישי) בסרטון טיקטוק את נטייתו המינית בליווי הכיתוב "כשסוף סוף סיפרתי לחברים ולמשפחה שלי שאני הומו, אחרי שפחדתי בארון במשך 18 שנים, כל מה שהם אמרו היה 'אנחנו יודעים'".
בסרטון עצמו נראה שנאפ עושה ליפסינק לקטע אודיו מסרטון טיקטוק ויראלי אחר ואומר "יודעים מה זה אף פעם לא היה? כל כך רציני. זה אף פעם לא היה כל כך רציני. ולמען האמת, זה לא יהיה כל כך רציני". מטרת הקטע הייתה להמחיש עד כמה היציאה מהארון לא הייתה, ובכן, סיפור כל כך רציני. נכון לעכשיו צבר הפוסט האמיץ יותר משבעה מיליון לייקים, למעלה מ-300,000 תגובות וכחצי מיליון שיתופים.
ויש גם קשר ישיר ל"דברים מוזרים": מתחת לסרטון כתב שנאפ את המשפט "אני מניח שאני דומה יותר לוויל מכפי שחשבתי". ואכן, באחת הסצנות המרגשות ביותר של העונה הרביעית של הסדרה, וויל הצעיר סוג של יוצא מהארון - לפחות מול אחיו הבוגר ג'ונתן (צ'ארלי היטון) - שמעודד ומחזק אותו. שנאפ עצמו התראיין מוקדם יותר השנה והודה שוויל אכן הומו, ושהוא מאוהב בחבר הכי טוב שלו, מייק (פין וולפהרד). "זה תמיד היה שם, אבל אף פעם לא בדיוק ידעת אם הוא רק מתבגר לאט יותר מחבריו (או שהוא הומו)", אמר אז שנאפ. "עכשיו כשהוא בוגר יותר, זה אמיתי וברור לגמרי. מאה אחוז בטוח שהוא הומו ואוהב את מייק".
העונה החמישית והאחרונה של "דברים מוזרים" צפויה להגיע לנטפליקס במהלך 2024. לפי הדיווחים וויל יקבל בה הרבה יותר זמן מסך, בטח לעומת כמות ההופעות המצומצמת שלו בעונה הרביעית, שבה הוא די נדחק הצידה. למעשה, שנאפ מבטיח שעלילת הסדרה כולה "תסתיים עם וויל, בדיוק כפי שהיא התחילה איתו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו