רון מלכה, אביה של הדוגמנית שלומית מלכה, תובע את אלמז מנגיסטו וחדשות 13 על סכום של 150,000 שקלים - כך נודע ל"ישראל היום".
בכתבה ששודרה בחודש ספטמבר אשתקד, נטען כי אביה של מלכה מקדם את עסקיו באמצעות בתו. "הוא מציג את עצמו כאביה של הדוגמנית המצליחה, רוכש את אמונם של בעלי הנכסים. אבל אז הוא מפסיק לשלם", נטען נגדו בכתבה.
בכתב התביעה שהגיע אלינו נכתב כך: "מדובר בכתבה משמיצה ופוגענית שדומה כי העילה היחידה להיותה מעניינת את הציבור היא בתו הדוגמנית. קרי - במסווה של 'עיתונות חוקרת' הבאה לחשוף 'נוכלים', הובאה כתבת רכילות חסרת חשיבות לציבור הרחב", לשון התביעה.
"ברור כי אלמלא היה התובע אביה של בתו, לא היה בה כל ערך עיתונאי. הכתבה עצמה גדושה שקרים ואי דיוקים, עושה עוול גדול לתובע. המטרה סומנה מראש ואז הושמו החיצים סביבה". נאמור, מאז פרסום הכתבה, הספיקה מנגיסטו לעבור לחדשות 12.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו