משבר? תום חיימוב וגל גברעם | צילום: משה בן שמחון

פרסום ראשון: תום חיימוב וגל גברעם במשבר?

בני הזוג שהכירו בין כותלי בית ״האח הגדול״ בעונה שעברה והציגו זוגיות יציבה ואוהבת - נמצאים בנתק • מקורבים: ״זאת רק מריבה, הם יחזרו״

תום חיימוב וגל גברעם, אחד מהזוגות הבולטים בביצה בתקופה האחרונה, נמצאים ככל הנראה במשבר בזוגיות.


בני הזוג נעלמו בימים האחרונים מהרשתות החברתיות בהן הם בדרך כלל פעילים מאוד, וזה לא במקרה. מקורבים לבני הזוג מספרים כי היחסים ביניהם עלו על שרטון, והם אף נמצאים בנתק. אותם מקורבים מעריכים כי מדובר במריבה שתיפתר בקרוב וזה רק עניין של זמן עד שיחזרו להיות יחד.


בצהריים (שישי) נתפס חיימוב כשהוא אוכל ומבלה בלי בת הזוג המוכרת. אלינור שחר, הסוכנת של השניים, סירבה להתייחס לדברים.

זוג היונים בבית האח, צילום: מתוך "האח הגדול"

במפגש שאלות גולשים עם מעריציה שקיימה גברעם לפני מספר חודשים, סיפרה על בן הזוג שהכירה בבית ״האח הגדול״: "הוא מכבד אותי, הוא מעריך אותי, הוא עושה אותי מלכה, הוא מראה לי אהבה, הוא רומנטיקן, הוא מאהב מדהים, הוא מצחיק אותי, הוא לא מזלזל בי, הוא לא מדבר אליי לא יפה, הוא מקשיב לי, הוא משתף אותי. אז בגדול תום הוא פשוט לא אף אחד אחר".


מה אתם אומרים, יחזרו או לא?

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...