Loading...

ההקלטה שבה נשמע אביטל // באדיבות חדשות 13

שי אביטל מגיב לראשונה לסערה: "מי יתקרב בכלל לגל גברעם?"

סוכן הדוגמניות שלכאורה הטריד מינית נשים רבות נשמע אומר לחברו בהקלטה: "לא יודע מה היה לי בכלל עם הגל הזאת" • זאת על רקע הטענות של גברעם שהטריד גם אותה

תגובה ראשונה של שי אביטל לפרשה החמורה שהוא עומד במרכזה: בתוכנית "הצינור" עם גיא לרר ברשת 13, הובאה אתמול (רביעי) התייחסות ראשונה של שי אביטל, סוכן הדוגמניות העומד בפני האשמות קשות על אודות התנהגות מינית פוגענית לכאורה, לאחד הסיפורים שמטלטלים את עולם הבידור. 

עורך "הצינור" אדם שפיר הביא בתוכנית הקלטה של שיחה בין אביטל ובין אדם אחר בטלפון, בעודם עוסקים בפרשה ומתייחסים ספציפית לסרטון של הדוגמנית גל גברעם, שניגשה למשטרה להגיש תלונה נגד אביטל. סרטון ויראלי שהעלתה לרשת עורר הדים, לאחר שסיפרה בו על הקשיים שהערימה עליה המשטרה כאשר הגיעה לתחנה.

מתוך הסרטון של גל גברעם, אינסטגרם

"לא יודע מה להגיד, הם מנסים להדליק את המשטרה עליי?", נשמע אביטל אומר בהקלטה. "מה, לא יודע מה היה לי עם הגל הזאת. זוכר רק שדיברתי אליה לא יפה באילת, אבל מי יתקרב אליה בכלל?".

על פי השיחה, שבה משתתף אביטל ממקום מושבו הלא ידוע בשלב זה בטורקיה, נשמע שהוא לא מבין את פשר הסיקור התקשורתי והעניין הרב סביב הסיפור. "אני לא יודע מה לעשות עם כל מחול השדים הזה", הוא נשמע אומר בשיחה. "אני מחכה שמשהו יעצור, אבל אני רואה שזה לא נעצר... הם עושים עליי עליהום הזוי. לא, זה לא נורמלי. זה גם לא נגמר, כל דקה. מה יש לי לעשות?".

יצוין כי עורך דינו של אביטל, ששי גז, דוחה מכל וכל את הטענות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...