Loading...

קורין גדעון: "שנה הבאה אהיה פצצה וכוסית"

קורין גדעון: "בשנה הבאה אני אהיה אחרי ניתוח הרמת חזה"

מגישת הטלוויזיה לשעבר שנמצאת בחודשים מתקדמים להריונה השלישי, פתחה את המצלמה וסיפרה על התוכניות לשנה הבאה שכוללות ניתוח כירורגי קוסמטי • "בשנה הבאה אהיה פצצה וכוסית"

קורין גדעון הצליחה לעשות את המעבר ממגישת טלוויזיה לאושיית רשת פופולרית לא מעט בשל האותנטיות שהיא מפגינה ברשת החברתית, שם היא מציגה תמונה מלאה ושלמה של חייה הפרטיים גם אם אם אלה לא תמיד מאוד שמחים או ורודים. גם בסוף השבוע האחרון היא לא חרגה ממנהגה כשפתחה את המצלמה והלב וסיפרה לעוקביה על הכאבים הקשים שמהם היא סובלת במהלך ההיריון ועל התוכניות לשנה הבאה שלא כוללות היריון נוסף, אבל בהחלט גזרה חדשה שתתקבל כתוצאה משיפוץ קוסמטי.

קורין גדעון, צילום: אור גפן

"השבוע הזה הילדים היו עליי", עדכנה גדעון את העוקבים. "מה זה עליי? רפאל (בנה הקטן; י"ד) היה בקייטנה, תודה לאל, אבל אלונה (בתה הבכורה; י"ד) הייתה בבית רק איתי כל השבוע".

בהמשך סיפרה על הקושי שלה להתמודד עם הכאבים שמהם היא סובלת בהיריון. "אתמול חילי (בעלה של גדעון; י"ד) חזר מאוחר מהמעדנייה. אמרתי לו 'שומע, אני מפורקת לגורמים'. מה זה מפורקת? מי שיש לה סימפיזיוליזיס (פגיעה בתפקוד המפרק; י"ד) כמוני, אימא'לה. ביומיים האחרונים אני עם כאבים שכאילו אני אומרת 'יואו, איך אני מתפקדת?'. דקירות ב... עזבו, עזבו. מי שיודעת, יודעת. אמרתי לו 'תקשיב אם אני לא נחה הסופ"ש, אני יולדת'. ככה הרגשתי מהעומס. אימא'לה. למה, למה תמיד אני בסוף היריון בחופש הגדול בקיץ, למה?. זה לא יקרה יותר", הבטיחה לעצמה.

קורין גדעון, צילום: אור גפן

באותה נשימה, גדעון שיתפה בתוכניות שלה לשנה הבאה שכוללות ניתוח חזה. על רקע כותרת "לשנה הבאה ביוון הבנויה, עם ציצי קטן ועומד", הוסיפה בעל פה: "שנה הבאה בזמן הזה אני ביוון, קפריסין, באיזה ריזורט, עם שלושת הילדים, טפו חמסה, הכל כלול. ופצצה, כוסית כזאת, אחרי ניתוח הרמת חזה. בא לי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...