בית "האח הגדול". צילום: אורן בן חקון

"4 שנים של הרעבה, בולמוסים והקאות": כוכבת "האח הגדול" משתפת בכאב

פליטת הריאליטי אלינה לוי שיתפה באומץ ובאופן חשוף בהפרעות האכילה שמהן סבלה בעבר • "אחרי כמה חודשים הפסקתי לקבל מחזור, אחר כך התחילו ההקאות"

אלינה לוי, כוכבת "האח הגדול", נמצאת היום במקום חזק ויציב בחייה, ואפילו משמשת כסוג של מנטורית לעוקבות שנחשפות לתכניה בנושאים הקשורים באורח חיים בריא ובהרגלי תזונה. אבל זה לא תמיד היה כך.

אלינה לוי על המחלה הכרונית (ארכיון)

מייד אחרי הפרסום הגדול שהגיע בגיל 19 בלבד החלה לוי לפתח מערכת יחסים לא בריאה עם מזון, שהובילה לדבריה למצב קיצון של הרעבות מתמשכות, להתקפי בולמוס ולהקאות. ברילס שפרסמה היום (חמישי) בחשבונה באינסטגרם בנושא היא סיפרה על הסבל שחוותה ועל ההתדרדרות במצבה - זאת עד הרגע המכונן שבו הבינה שהיא חייבת לעשות שינוי.



"מערכת היחסים שלי עם אוכל", כתבה אלינה במילים שצרפה לסרטון היצירתי שהעלתה. "אחרי שיצאתי מ'האח הגדול' התחלתי להרעיב את עצמי. אכלתי יוגורט או תפוח ביום", סיפרה. "אחרי כמה חודשים כאלה הגוף החכם שלי התחיל לסמן לי והפסקתי לקבל מחזור. הגוף סימן שהוא רוצה אוכל והתחילו הבולמוסים. אבל בזמנו לא הייתי אמא תומכת לגוף שלי וניסיתי להמשיך לשלוט בו, כאילו שליטה זו אהבה. כי זה מה שהכרתי. ואז התחילו ההקאות. המצב הזה של הרעבה ובולמוסים נמשך 4 שנים שלמות בזמן שבחוץ נראה שאני בשיא. צילומים, הפקות, לימודי משחק והכל כשמתחת הדבר היחיד שאני חושבת עליו זה רק המשקל שלי. כואב להאמין שאני זה רק המשקל שלי".

לקראת סוף דבריה שיתפה בנקודת המפנה שעברה. "בגיל 23 הגעתי לשפל. הבנתי שככה אני לא רוצה יותר. פניתי לקבל עזרה במרחב טיפולי פתוח כדי ללמוד מה היא באמת אהבה", חתמה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...