צילום: יח"צ, הדמיה: גיל חלמיש // הדמיית מגדלי סמארט, רמת גן

מדור נדל"ן: החלו העבודות על מגדלי סמארט ברמת גן

פארק תל אביב פותח שיווק של עוד 70 דירות; חניון חדש עם 1000 מקומות חניה לציבור - TLV PARKING

שיווקים נוספים בפרויקט פארק ת"א

 

אלעד ישראל מגורים, מקבוצת תשובה, הודיעה היום (שני), כי לאור הביקושים הגבוהים וההצלחה המכירתית של חמשת הבניינים הראשונים המשווקים בפרויקט פארק תל אביב, שכונת המגורים הממוקמת מעל הפארק הגדול בגוש דן, החל שיווק דירות של בניין נוסף בפרויקט- בניין מס' 6 בפרויקט: כ-70 דירות נוספות.

 

בחברה ציינו כי כחלק מעבודות התשתית שמבצעת החברה בשכונה, הודיעה אלעד מגורים על התחלת ביצוע של סלילת ציר משה דיין (המתחיל בדרך השלום) שהינו הציר המרכזי של השכונה וחותך את דרך חיים בר-לב עד לפארק מנחם בגין (פארק דרום), אשר יחבר את השכונה לצירי תנועה מרכזיים:  כביש 4, ונתיבי איילון.

 

כזכור, פרויקט פארק תל אביב, יצא לדרך לפני כ-11 חודשים בלבד ועד כה נמכרו, בזמן שיא, כ-200 דירות, בחמשת הבניינים שהוצאו לשיווק.  המחירים בהם מוצעות דירות בפרויקט הם: דירת 3 חדרים החל, מ-1,690,000 שקל ועד 1,880,000 שקל, דירת 4 חדרים, החל מ- 1,890,000 ועד 2,120,000 שקל, דירת 5 חדרים, החל מ-2,060,000 ועד 2,270,000 שקל.

 

חניון חדש בתל אביב

 

חברת גינדי השקעות וחברת ריבוע כחול נדל"ן משיקות בימים אלו את אחד החניונים הגדולים ביותר שהוקמו בשנים האחרונות בת"א, חניון TLV PARKING הממוקם בין הרחובות ארניה, חשמונאים והארבעה המשתרע על שטח של 28,000 מ"ר ב-5 קומות תת קרקעיות. מדובר בתוספת של 1000 מקומות חנייה בעיר ללא הפסקה וללא חניה. לחניון 2 כניסות ו-2 יציאות. הקמת החניון החלה בנובמבר 2011 והושקעו בהקמתו כ-150 מיליון שקל.

 

חניון TLV PARKING צפוי לתת מענה למצוקת החניה באזור מרכז ת"א ולהציע את התעריפים הנמוכים ביותר – 3 שקל לכל רבע שעה, 50 יום ליום שלם ו-8 שקל בלבד לחנייה בסופי שבוע (ליום שלם).

 

חניון TLV PARKING תוכנן ברמה הגבוהה ביותר כולל מערכות בקרה מהמשוכללות ביותר, זיהוי אוטומטי, מנורות הכוונה לחניות פנויות/ תפוסות, הנגשה לנכים, שילוט וסימונים לכניסה ויציאה קלה ונוחה, מערכת איוורור מתקדמת, 4 מעליות ושירותים נוספים כגון כספומט, מתקני מים קרים חינם, אינטרנט אל חוטי חינם, קליטה סלולרית, מוזיקה ועוד.

 

מר אבי זמיר, מנהל מתחם "גינדי TLV" מציין שהחב' הגיעה לסיכום עם עיריית ת"א-יפו במסגרתו במהלך 3 החודשים הראשונים להשקת החניון תוענק לתושבי ת"א מידי יום חנייה חינם לכ-500 כלי רכב בין השעות 18:00 ועד 07:00 בבוקר למחרת.

 

עסקה חדש לסלע קפיטל באור יהודה

 

קרן הריט סלע קפיטל מרחיבה את פורטפוליו הנכסים שלה וחותמת על רכישת בניין משרדים מבנה "הפירמידה" בגודל של 6,000 מטר מרובע מחברת מצלאוי באור יהודה. החברה אשר מנוהלת על ידי המנכ"ל גדי אליקם, יו"ר הדירקטוריון  שמואל סלבין ואלי בן חמו, מנכ"ל חברת הניהול   דיווחה כי היא  רוכשת את הבניין בתמורה לכ-48 מיליון שקל. יחד עם התשלומים הנלווים יגיע סכום העסקה לכ- 52 מיליון שקל.

 

הנכס אשר ממקום באזור התעשייה המתפתח של אור יהודה הינו בניין משרדים בן 5 קומות ובשטח בנוי שלמ"ר וכן 150 חניות ב-2 קומות מרתפים.  מדובר על אחד הנכסים היותר מוכרים באזור התעשייה בגלל צורתו הייחודית.

פארק ת"א של אלעד מגורים ישראל הדמיות פרי דוויזין 

ההכנסה ברוטו הצפויה לנכס בשיעור תפוסה מלא הוא 5.1 מיליון שקל וה-NOI הצפוי לנכס בתפוסה מלאה הינו כ-4.1 מיליון ש"ח אשר יעניק תשואה של 8.5%  ושיעור תשואה נטו על ההון של 13.9%. נכון למועד הדוח, הנכס מושכר בתפוסה של 60% ל-10 שוכרים בחוזי שכירות לתקופות של 1-4 שנים.

 

החלו העבודות להקמת סמארט טאוורס בר"ג

 

קבוצת כנען בבעלות איל הנדלר, מאיר טל וניב רום החלה אמש בהריסתם של בנייני המגורים ברחוב החולה 8-12 ברמת גן, במסגרת פרויקט פינוי בינוי וכחלק מההתחדשות העירונית של העיר כולה.

 

במסגרת הפרויקט תהרוס החברה את הבניינים הישנים בני 4 קומות הכוללים 48 יח"ד, במקומן ייבנה פרויקט Smart Towers, פרויקט הדגל של קבוצת כנען, שיכלול 167 יח"ד ב-2 מגדלים בני 23 קומות. תמהיל הדירות בפרויקט החדש יכלול  דירות 3-6 חדרים ופנטהאוזים, כאשר כל הדירות תהיינה חכמות, בהן ניתן יהיה להפעיל את כל מערכות החשמל באמצעות הסמארטפון. כך למשל, ניתן יהיה להדליק ולכבות את הדוד החשמלי מרחוק, לוודא מה קורה עם הילדים הנמצאים בבית או במועדון הדיירים, ועוד.

 

במסגרת הפריסייל ישווקו בפרויקט דירות  5 חדרים, 125 מ"ר+ 12 מ"ר מרפסת, אשר יעלו החל מ-2.250 מיליון שקל ודירות 6 חדרים בגודל  142 מ"ר החל מ 2.700 מיליון שקל.

 

הדיירים הוותיקים שיפנו דירות 60 מ"ר יקבלו במקומן דירות 4 חדרים, דיירים שיפנו דירות 86 מ"ר יקבלו 5 חדרים, ודיירים שיפנו דירות 100 מ"ר יקבלו 6 חדרים, בבניין חדיש הכולל חניון תת-קרקעי. בנוסף, תבצע החברה בשטח הפרויקט עבודות גינון ופיתוח נוף.  לכל דירה תהיה מרפסת ומחסן, ובכל בניין יהיו 3 מעליות. אדריכלי הפרויקט הם ברק ציפור וכנף-פרנס אדריכלים. משרד עורכי הדין המלווה את הפרויקט הוא דורון, טיקוצקי, צדרבוים ושות'.

 

דלתות לאוליגרכים

 

חברת שריונית חסם, המייצרת דלתות הפלדה ודלתות בטחון חתמה בימים אלו הסכם ראשון לייצוא דלתות פלדה בעיצוב ייחודי לפלח שוק ייחודי - בתי האלפיון העליון והאוליגרכים במוסקבה וסביבתה.

 

החברה חתמה על הסכם עם ''מאסטר לוק'' מרוסיה המתמחה בשיווק דלתות בטחון לבתי הצמרת העסקית והציבורית במוסקבה .כל דלת ודלת הינה בהזמנה אישית ובעיצוב יחודי עפ''י תכנון אדריכלים מקומיים.

 

שווי העיסקה כ-700,000 דולר. החברה מייצאת דלתות מעוצבות חסינות ירי , כשכל דלת כזו שוקלת כ-200 ק''ג ומחירה כ-10,000 דולר. כל הדלתות המשווקות הינן עם בידוד תרמי מיוחד לעמידות לקור של עד מינוס 40 מעלות צלסיוס.

 

שיווקים חדשים בחדרה

 

בפרויקט גו-אין (GO IN) בחדרה, בקרבת שכונת בית אליעזר בעיר חדרה של חברת הנדל"ן עמרם אברהם וחברת לניב הנדסה, מדווחות החברות כי  נמכרו עד כה דירות בהיקף כספי כולל של 10 מיליון שקל. הפרויקט הממוקם ברחוב: יפה נוף, והמשתרע על פני שטח של כ-2 דונם, והכולל בתוכו 2 מבני מגורים בני 10 קומות כל אחד, כאשר בכל קומה 4 דירות - סה"כ 72 דירות. 

 

תמהיל הדירות מגוון: דירות 5 חדרים בשטח של כ – 131 מ"ר עם מרפסת שמש בשטח של כ – 13 מ"ר, דירות 4 חדרים בשטח של כ – 112 מ"ר עם מרפסות שמש בשטחים של בין 10 מ"ר ל – 13 מ"ר, דירות 3 חדרים בשטח של כ – 94 מ"ר עם מרפסת שמש בשטח של כ – 12 מ"ר, דירות גן עם שטח גינה של כ – 180 מ"ר ופנטהאוזים. מהחברה מדווחים כי דירות 3 חדרים, נמכרו במחיר של החל מ-990 אלף שקל ודירות 4 חדרים במחיר של החל מ-1.1 מיליון שקל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...