סבב הפגישות עם יו"ר רע"מ מנסור עבאס נמשך: יו"ר מפלגת העבודה, ח"כ מרב מיכאלי נועדה היום (שלישי) עם ח"כ עבאס. במסגרת זאת דנו השניים באופציות השונות להקמת הממשלה הבאה ובשיתופי פעולה פוטנציאליים. השניים הסכימו להמשיך את השיחות.
מוקדם יותר, יו"ר כחול לבן בני גנץ נפגש עם עבאס. גנץ ביקש מעבאס לתמוך במועמד שיציב גוש השינוי להרכבת ממשלה, והשיח ביניהם יימשך בימים הקרובים. במהלך היום נודע כי עבאס נפגש גם עם חברת כחול לבן אלהאם חזאן שלא נכנסה לכנסת.
בתחילת השבוע יו"ר יש עתיד נפגש עם עבאס ודן עימו באפשרויות להקמת ממשלה. לדברי מקורבו של עבאס, ראש עיריית נצרת, עלי סאלם: "עוד לפני הבחירות נפגשו מנסור עבאס ולפיד וקבעו להיפגש לאחר הבחירות. מנסור עמד במילה שלו. לא סגרו כלום בפגישה הזו ובוודאי שלא הייתה התחייבות מצד רע"מ".
סאלם מסר אז ל"ישראל היום" כי לפיד הביע נכונות להקשיב ולהיענות לרוב הדרישות שיעלו, אבל בינתיים שום דבר לא עלה על השולחן. "זו הייתה יותר פגישת נימוסים והיכרות״, הוסיף.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו