מייגן מרקל // צילום: גטי אימג'ס // מייגן מרקל

סערת מייגן מרקל: עכשיו הגלידה

די היה להזכיר בריאיון המדובר של השנה את מקום העבודה הראשון שלה, כדי לזכות במהדורה מיוחדת מאוד של פרוזן יוגורט על שמה • אז מה הטעם של מייגן מרקל?

עזבו לרגע את טבלאות הרייטינג ואת כמות הסטטוסים הבלתי נגמרת בנושא - אם תהיתם עד כמה הריאיון של הנסיך הארי ומייגן מרקל אצל אופרה וינפרי השפיע על העולם, מספיק שתבקרו במקום העבודה הראשון של השחקנית, שזכה לחיים מחודשים, פופולריות, תהילה ובעיקר תור בלתי נגמר.

שם רשת הפורזן יוגורט בה עבדה בגיל 13 הוזכרה בחטף במהלך הריאיון – ומאז התור בסניפים לא מתקצר. המוני מעריצים של מרקל מגיעים לסניפים כדי להצטלם עם לוגו הרשת, והעובדה שהסניף שבו עבדה מרקל נסגר זה מכבר, לא ממש מפריעה להם לתעד ולהעלות לאינסטגרם.

וכיצד החליט העסק להגיב, לאחר שנהנה מזה כשבוע מכמות לקוחות הולכת וגוברת? בטעם מיוחד שנקרא "בננה רויאל" ומוקדש לנסיך ולדוכסית לשעבר, על פי העדפותיהם בתחום המתוק.

כמשתמע משמו, הטעם החדש מבוסס על בננות ומשלב את הטעמים שהארי ומייגן הכי אוהבים: חמאת בוטנים בשביל הארי, שמטורף על כריכים של ריבה וחמאת בוטנים, ובננה עם שוקולד צ'יפס, שמזכירים את הקינוח האהוב על מרקל – לחם בננה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...