בעשור האחרון ראו אוהדי הפועל ב"ש את הקבוצה שלהם נאבקת במכבי ת"א על הזכות להיות הקבוצה החזקה בישראל.
הערב, (ראשון) למרות שהמועדון רחוק משיאו, כ-900 מהם הגיעו לאצטדיון טרנר כדי לעודד את הקבוצה בטרם עלייתם לכר הדשא למשחק שבו יארחו הדרומיים את הצהובים למשחק שאין חזרה במסגרת סיבוב ח' בגביע המדינה הערב בשעה 20:45.
האוהדים ליוו את אוטובוס השחקנים עד כניסתם למתחם בטרנר וביקשו מהשחקנים לתת הכל על כר הדשא ולעשות הכל כדי שהם יתקדמו לשלב הבא על חשבון היריבה הגדולה. לאחר מכן התברר כי לאור השימוש שלהם באבוקות ואמצעים פירוטנכניים, המשטרה עצרה 3 מהם על הפרת סדר.
מדוברות המשטרה נמסר: "במהלך משחק כדורגל הנערך באצטדיון טרנר בבאר שבע הבחינו שוטרים המוצבים מחוץ לאצטדיון בקבוצת אוהדים והם עושים שימוש פחזני באש תוך סיכון סביבתם. נעצרו 3 חשודים תושבי באר שבע. האחד עם אבוקה דלוקה בידו, השני מדליק זיקוק והשלישי מתפעל רימון עשן. החשודים הועברו לחקירה בתחנת המשטרה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו