צילום: אי-פי-איי // ליאו מסי. בבעיה גדולה לקראת הגומלין

בתוך הבור: ברצלונה הפסידה 2:0 מול סביליה

האנדלוסים השיגו מקדמה לקראת הגומלין בעזרת קונדה (25), והאקס ראקיטיץ' (85) • גביע אנגלי: מנצ’סטר סיטי טיילה לרבע גמר הגביע • גביע איטלקי: אטאלנטה עלתה לגמר הגביע עם 1:3 מול נאפולי

ברצלונה נקלעה הלילה (שלישי) לפיגור של שני שערים, כשהפסידה במשחק הראשון של חצי גמר גביע המלך, 2:0 מול סביליה באצטדיון 'רמון סאנצ’ס פיחואן'.

הקבוצה של רונאלד קומאן נמצאת במקום השלישי בליגה עם יתרון נקודה על פני האנדלוסים, אבל הערב זה בכלל לא נראה על המגרש. כבר בדקה ה-24, האורחים מצאו את הרשת בזכות מבצע אישי של קונדה, שתקע את המסמר הראשון ברשת של הקטלונים. בדקה ה-85, שמחת האנדלוסים הוכפלה לאחר שאומטיטי מצא את ראקיטיץ’,שכמו גדול הצליח להכניע את טר שטגן מקרוב.

גביע אנגלי: מנצ’סטר סיטי טיילה לרבע גמר הגביע בעזרת 1:3 על סוונזי. קייל ווקר כבש את הראשון, סטרלינג הכפיל וז’סוס השלים את החגיגה. לקראת הסיום, מורגן ויטאקר כבש שער הניחומים עבור המארחת. במשחקים נוספים: לסטר - ברייטון 0:1, שפילד יונייטד - בריסטול סיטי 0:1.

 גביע איטלקי: אטאלנטה עלתה לגמר הגביע עם 1:3 מול נאפולי. ספאטה מצא את הרשת בדקה העשירית ובישל שני שערים למתאו פסינה (16 ו-78). הקבוצה מברגמו תשחק בעוד שלושה חודשים מול יובנטוס בסן סירו בגמר היוקרתי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...