צילום: רויטרס // ואן דייק. לא צפוי לחזור העונה

קלופ: "זה יהיה נס אם ואן דייק יחזור השנה"

לקראת המשחק מול ברייטון (רביעי, 22:15), מנג'ר ליברפול התייחס לכשירותו של הבלם ההולנדי: "אף רופא לא יחתום על זה"

לקראת המשחק מחר (רביעי, 22:15) מול ברייטון, מנג'ר ליברפול, יורגן קלופ אמר כי זה יהיה "נס" אם וירג'יל ואן דייק ישחק שוב העונה ותיאר את הפציעה ארוכת הטווח של ג'ואל מאטיפ כ"מכה גדולה". אלופת הפרמייר ליג נאבקת מתחילת העונה בפציעות רבות של ג'ו גומז, ואן דייק ומאטיפ, כשגם שפאביניו ששימש לא פעם כבלם, פצוע שכטרם ברור מתי יחזור לסגל.

אמש (שני) ביום האחרון של מועד ההעברות של החורף, ליברפול חיזקה את הסגל עם צמד בלמים חסרי ניסיון - בן דייויס מפרסטון ואוזאן קבאק משאלקה. כשנשאל במסע"ת לקראת הההתמודדות עם השחפים, האם ואן דייק יחזור לשחק העונה, הגרמני נשמע פסימי: "אף רופא לא אמר לי שיש סיכוי שווירג'יל ישחק שוב העונה. אני לא רוצה לומר שזה בלתי אפשרי אבל זה לא סביר. הסיבה שהוא עדיין נמצא ברשימה למשחקי הליגה האנגלית זה רק בגלל שאנחנו מקווים לנס".

על הפציעה של מאטיפ שגמר את העונה: "אין לי את המילים הנכונות לתאר את ההרגשה שלי", אמר. "הדברים שקרו עם השחקנים השנה מדהימים, זו מכה גדולה לכולנו. זה ממש קשה וחסר מזל. הוא יחזור לקדם העונה הבאה ויש לו מספיק זמן לתת לדברים להסתדר מעצמם ומספיק זמן לעבוד על דברים ספציפיים כדי שיחזקו אותו לעתיד".

קלופ. עונה מלאה בפציעות קשות // צילום: אי.פי.אי
קלופ. עונה מלאה בפציעות קשות // צילום: אי.פי.אי

על דיוויס וקבאק שחתמו אמש אמר: "אני חובב גדול של מתן הזדמנויות. כל מה שהם עשו זה מספיק טוב בשביל שנרצה אותם - עכשיו אנחנו מצפים ליותר. הם יצטרכו זמן, אבל אין לנו הרבה זמן. ניתן להם עוד כמה ימים ואני לא רואה היגיון לתת להם לשחק כבר נגד ברייטון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...