המיזם החדש של דייר "האח הגדול"

מעצב האופנה ודייר האח הגדול יוצא במהדורה מוגבלת של קולקציית "השפם של המדינה", שתכלול חולצות בשיתוף פעולה עם ארגון הלהט"ב איגי

מעצב שמלות הכלה והערב דרור קונטנטו, שמככב בימים אלה אצל כולנו בסלון במסגרת השתתפותו בתכנית הריאליטי "האח הגדול", יוצא במהדורה מוגבלת של קולקציית "השפם של המדינה", שתכללול חולצות בשיתוף פעולה עם ארגון הלהט"ב איגי.

קולקציית השפם // צילום: דביר כחלון
קולקציית השפם // צילום: דביר כחלון

את החולצות מעטר שפם שובב, סימן ההיכר של המעצב, ואבן חן. החולצות נמכרות באתר ייעודי, כשהרווחים מהמכירה ילכו לתרומה לאיגי, ובכך ימשיכו לסייע להמשך עשייה של העמותה מול הנוער הגאה. 

"בתקופה מאתגרת זו שפוקדת את המדינה, רצינו לחבק עשייה של ארגון כה חשוב ולתת השראה לכל אותם נערים ונערות מקהילת הלהט"ב בכל רחבי הארץ", נמסר מטעם קונטנטו. 

מתוך ערוץ 26

קונטנטו החל את הפרויקט מתוך חיבור לעמותה בגלל סיפורו האישי שכלל יציאה מהארון. לפני כשבוע, שמו עלה לכותרות לאחר שהוא נמצא מחובק במיטה עם דייר האח, יהודה. דניאל פחימה, בן זוגו מזה כשנה של קונטנטו, הגיב לדברים ואמר כי הוא לא מרגיש מאוים, הוא לא מקנא ואף ממשיך לתמוך באהובו שנמצא אל מול עשרות המצלמות בבית הנצפה במדינה. על הדרך הוא גם מקווה שכל הצופים מבינים איזה אוצר הוא דרור.

דרור ודניאל // צילום: פרטי
דרור ודניאל // צילום: פרטי




"דרור ואני בטוחים בקשר שלנו ואני לא מרגיש מאוים", מסר בתגובה דניאל ל"ישראל היום", והתבדח - "אני רגיל שדרור צוחק עם הכלות שלו שהיה מעדיף להלביש את הארוסים שלהן".

את החולצות ניתן להשיג כאן. מחיר החולצה 119 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...