צילום: אלן שיבר // תמיר בלאט תופס את הברך. נפצע בסיום הרבע האחרון

דאגה בירושלים: בלאט נפצע בברך ופונה מהפרקט

הגראד, שהצטיין עם 21 נק' בהפסד מול האלופה, נפגע בברכו בדקה האחרונה והורד על ידי חבריו לחדר ההלבשה כשהוא נאנק מכאבים • ספרופולוס: "מאחל לו החלמה מהירה"

דאגות גדולות בהפועל ירושלים מפציעתו של תמיר בלאט בסיום ההפסד 80:101 מול מכבי ת"א בהיכל מנורה מבטחים. הגארד של הפועל ירושלים נפגע בברכו בדקה האחרונה והורד על ידי חבריו לחדר ההלבשה כשהוא נאנק מכאבים.

עוד לפני הפציעה, רק בלאט תפקד אצל האדומים שחייבים להתעשת לפני רבע גמר גביע המדינה בשבוע הבא מול הפועל גלבוע/גליל.

בסיום המשחק, מאמן מכבי תל אביב, יאניס ספרופולוס, איחל רפואה שלמה לבלאט: "רציתי לאחל החלמה מהירה לתמיר בלאט שנפצע". מאמן הפועל ירושלים עודד קטש הוסיף: "אני לא יודע מה בדיוק המצב שלו, אני מקווה שהוא בסדר. תמיר עכשיו בחדר ההלבשה. נבדוק אותו ונהיה יותר חכמים".

בלאט נעזר בחבריו ויורד מהפרקט // צילום: אלן שיבר
בלאט נעזר בחבריו ויורד מהפרקט // צילום: אלן שיבר
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...